DAN MANU - ACHITAT în dosarul de ucidere din culpă

Președintele CJ Argeș, Dan Manu, a fost achitat în cursul zilei de ieri în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă.
Conform site-ului portal.just.ro, decizia instanței se prezintă astfel:
"Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 15 din data de 05 ianuarie 2016 pronunţată de Judecătoria Piteşti. Desfiinţează, în parte, în latură civilă, sentinţa atacată, şi în consecinţă: Respinge ca nefondată acţiunea civilă formulată de Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei atacate. Respinge ca nefondate apelurile declarate de către părţile civile Martinescu Steliana şi Martinescu George Cosmin împotriva aceleiaşi sentinţe. Obligă pe apelanţii părţi civile la plata sumei de câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 22 februarie 2017.”

Incidentul s-a petrecut în aul 2011, în Ștefănești, atunci când Dan Manu a acroșat cu maşina un pieton ce traversa neregulamentar.
Deși inițial victima nu era rănită grav, la două săptămâni bărbatul a murit.

CITEȘTE ȘI ... CURTEA DE APEL PITEȘTI A DECIS! IOHANNIS A PIERDUT PROCESUL...


Familia bărbatului l-au acuzat pe Dan Manu de omor din culpă, însă procurorii au decis însă că este nevinovat.
Decizia procurorilor a fost atacată în instanță de familia bărbatului decedat, iar în 2013 Dan Manu a fost trimis în judecată.
Acum, președintele CJ Argeș a scăpat de aceste acuzații.