DE AZI! Agresiunea între tineri - combătută în școli!

Organizația Salvați Copiii lansează cea de-a VII-a ediție a concursului școlar de proiecte ''Fără ură, cu toleranță''. Scopul acțiunii este combaterea fenomenului de bullying sau agresiunea în rândul copiilor, dar și conștientizarea efectelor pe care situațiile de bullying le au asupra tuturor celor implicați, fie că este vorba despre victimă, despre agresor sau despre martor.
La concurs pot participa elevii și profesorii din învățământul preuniversitar. Concursul se va derula în perioada 7 februarie — 24 martie, iar copiii și adolescenții vor putea participa potrivit categoriei de clasă în care se încadrează: categoria I — elevi clasele 0 — IV, categoria II — elevi clasele V — VIII, categoria III — elevi clasele IX — XII.

CITEȘTE ȘI ... Ema Pendiuc este din nou însărcinată

Clasele câștigătoare vor primi echipamente care vor facilita procesul educațional — televizoare smart, laptopuri, tablete.
Înscrierea în concurs se va face accesând pagina www.oradenet.ro/concurs2017, unde se regăsește și regulamentul complet.

"Pentru a combate fenomenul de bullying în grupurile de copii, indiferent de forma în care se produce, Organizația Salvați Copiii România lansează o competiție de proiecte adresată elevilor, desfășurată sub titulatura 'Fără ură, cu toleranță'. Aflat la a șaptea ediție, concursul derulat cu ocazia Zilei Internaționale a Siguranței pe Internet se încadrează în mișcarea globală de combatere a discursului instigator la ură 'No hate speech movement' ", se arată într-un comunicat