Decizie controversată!

Decizie controversată a COSR, care a anunţat în cursul zilei de miercuri a portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio să fie Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena şi unica gimnastă din lume care a cucerit medalii la JO la o distanţă de opt ani.

Alegerea COSR e una ciudată, în condiţiile în care favorite pentru portdrapel erau Simona Halep şi Cristina Neagu, două sportive cu performanţe notabile în ultimii ani.

Revenită în ţară după ce a părăsit turneul de Mare Şlem de la Wimbledon în faza sferturilor, Simona Halep a comentat decizia şi a recunoscut că a surprins-o şi pe ea. "Cristina Neagu merita", consideră  Halep, care a ţinut însă să o felicite pe Cătălina Ponor.

La scurt după ce a aflat că va fi portdrapelul României la JO 2016, Cătălina Ponor a declarat că şi ea a fost extrem de surprinsă de decizie. "Nici nu m-am gândit vreodată că voi fi portdrapelul României! WOW! E ceva unic. O emotie pe care eu pana acuma nu am trait-o. Pana acum mi-au tremnurat mainile si picioarele pentru ca este o veste extraordinara pentru mine. Am sa-l port cu mandrie, cu capul sus.

Sursa: Prosport.ro