Dezvoltarea nu va mai ocoli Curtea de Argeș în anii ce vor veni!

În ultima lună, Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Primăria Curtea de Argeș, a reușit să aducă în Orașul Regal doi miniștri secretari de stat în Ministerul Cultelor și Culturii, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, ministrul Sănătății și, nu în ultimul rând, pe Ludovic Orban, prim-ministrul României. 


„Am, iată, o susținere totală din partea Guvernului PNL și sunt sigur că, după 27 septembrie, se poate și la Curtea de Argeș. Este o garanție a susținerii de care mă bucur în calitate de candidat pentru funcția de primar, dar în primul rând o garanție pentru dezvoltarea orașului Curtea de Arges. Avem o șansă unică, aceea de a transforma acest oraș ruinat de administrația precedentă într-unul prosper, european, în care ne e drag să trăim și să muncim! După guvernarea PSD, liberalii au deblocat proiecte importante de investiții pentru România și pentru Argeș, precum autostrada Pitești-Sibiu, cea mai așteptată și dorită de către cetățeni. Avem nevoie de o centură ocolitoare ca toate orașele civilizate și vreau să fac din Curtea de Argeș un oraș cu adevărat turistic, cu tot ceea ce implică asta. Deja am fost asigurat că voi avea tot sprijinul în acest sens” - a declarat Cristian Mitrofan.

 

 

 „Ne pregătim să facem din Curtea de Argeș orașul în care să ne fie drag să trăim”


Săptămâna trecută, la Curtea de Argeș, au ajuns premierul României, Ludovic Orban, și ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.


„Am discutat cu domnul ministru al Economiei despre dezvoltarea prin investiții guvernamentale a orașului nostru. Am discutat despre parcul industrial pe care dorim să îl facem pentru că avem nevoie de investitori și pentru că vrem locuri de muncă variate și bine plătite la noi acasă. Am discutat despre cum putem să-i sprijinim pe antreprenorii din turism, pentru că vrem să facem din Curtea de Argeș nu o distinație de tranzit, așa cum este acum, ci una în care turiștii să rămână, să aibă alternative și să beneficieze de servicii de calitate. 
Îi mulțumesc premierului Ludovic Orban, președinte al PNL, pentru vizită, pentru încredere și pentru susținerea pe care mi-a arătat-o întotdeauna, dar mai ales acum și de acum înainte, când ne pregătim să facem din Curtea de Argeș orașul în care să ne fie drag să trăim. Prin sprijinul său și al Guvernului României, dezvoltarea nu va mai ocoli Curtea de Argeș în anii ce vor veni”, a declarat Cristian Mitrofan.
 


Prim-ministrul Orban le-a spus celor care au asistat la prezentarea proiectului electoral al lui Cristian Mitrofan că „PNL este singurul partid capabil să învingă PSD” şi i-a îndemnat să facă tot de depinde de ei ca acest lucru să se întâmple. Ludovic Orban şi-a exprimat încrederea că „municipiul Curtea de Argeş va scăpa de PSD” şi că „oamenii vor vota candidaţii liberali care pot şi vor schimba oraşul în bine, aşa cum merită acesta şi oamenii lui”.

 

 

 „Mă bucur că orașul nostru are o ușă deschisă și la Ministerul Sănătății”


Tot luna aceasta, la Curtea de Argeș, a venit și ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. Acesta a vizitat spitalul, iar apoi a avut o întâlnire cu medicii de familie la Centrul de Cultură şi Arte. Întâlnirea a fost organizată de Cristian Mitrofan, în calitate de președinte al CAS Argeş. Președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeş, Mariana Boșneag, a avut ocazia să discute cu ministrul Tătaru căruia i-au fost prezentate problemele cu care se confruntă medicii. Ca urmare a solicitării făcute ministrului de medicii de familie la întâlnirea de la Curtea de Argeş, s-a decis renunţarea la avizul epidemiologic pentru începutul de an.


„Iată un exemplu despre cum putem schimba lucrurile, punând oamenii în contact, aducându-i la aceeași masă, dialogând. Mă bucur că orașul nostru are o ușă deschisă și la Ministerul Sănătății. Este foarte important, pentru că avem multe de făcut și în privința sănătății orașului nostru. Domnul ministru s-a îngrozit când a vizitat spitalul municipal de la Curtea de Argeș. Avem nevoie de aparatură, avem nevoie de condiții decente atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Trebuie să ne tratăm acasă, la Curtea de Argeș, nu să luăm drumul Bucureștiului chiar și pentru afecțiuni minore. Experiența de la Casa de Asigurări de Sănătate m-a ajutat să văd exact tabloul de ansamblu și să știu, până la ultima virgulă din actele normative, ce se poate face la Curtea de Argeș. Și se pot face multe, vă asigur! Totul începe însă  cu un vot!”, a mai spus Cristian Mitrofan.