I-a dat Dumnezeu cât pentru 10 vieți! Măcinat de probleme- DISPĂRUT DE ACASĂ

UPDATE

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a dispărut de acasă pe 17 iunie. Mihai Mărgărit a plecat de la domiciliul său din comuna Micești fără a mai reveni. Familia îl caută cu disperare.

Povestea bărbatului este impresionantă. Se pare că omul a început să dezvolte anumite probleme de sănătate după ce în anul 2015, chiar în Ajunul Crăciunului, fiii lui s-au luat la bătaie, iar în urma altercației unul dintre ei și-a pierdut viața. Potrivit Curier.ro, cei doi frați erau cunoscuți ca prieteni buni ai paharului. Au petrecut pe cinste înainte să izbucnească scandalul, aducând chiar și lăutarii pentru a întreține atmosfera. Conform sursei citate,  la un moment dat, fratele mai mare a început să se certe cu cei prezenți. S-a luat chiar şi de taraful prezent în curte, motiv pentru care lăutarii şi-au strâns instrumentele şi au plecat. În loc să se liniştească, bărbatul s-a înfuriat şi mai tare şi i-a tras câteva înjurături fratelui mai mic. Cel din urmă nu s-a lăsat mai prejos, ajungându-se în cele din urmă la bătaie. Astfel, fratele mai mic a pus mâna pe lemn și i-a dat una în cap celui mai mare. Aflat în stare gravă, acesta a murit pe 29 decembrie la spital, potrivit Curier.ro. 

Problemele de sănătate ale lui Mihai Mărgărit, tatăl celor doi, s-au agravat după ce în luna aprilie a acestui an bărbatul a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni în Mărăcineni. De atunci a rămas cu o deficiență locomotorie, dar și cu pierderi de memorie. 

Este căutat de echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri în zona cabanelor Voina și Cuca, acolo unde ar fi fost văzut în apropierea unei stâne. 

Semnalmente: înălţime 1,65 m, constituţie atletică, păr alb, față rotundă, sprâncene dese, ochi albaștri, nas proeminent, gura dreaptă.
Vestimentație probabilă: pantaloni de trening sau salopetă gri, bluză de salopetă gri, cizme negre din cauciuc.
Semne particulare: ochiul stâng este închis în permanență, două cicatrici în zona tâmplei drepte.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate sa anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Echipe mixte formate din politiști și pompieri sunt, la această oră, în căutarea unui argeșean dispărut de acasă. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a plecat ieri, voluntar, de la domiciliul său din localitatea Micești și nu s-a mai întors. Seara trecută, fiica acestuia a alertat autoritătile. Se pare că nu e prima dată când bărbatul dispare. Acesta suferă de Alzheimer.