Doctorul Vișinescu incearcă să-i salveze viața! BAMBI a fost găsită in șanț...

Ieri, o familie din București, ce tocmai plecase in vacanță, a zărit pe marginea șoselei, in zona Dealul Negru,  un pui de căprioară, rănit. Oameni cu suflet mare, s-au intors din drum, au luat puiul in mașină și au ajuns cu el la cabinetul doctorului Vișinescu, din Pitești.

Puiul a fost găsit intr-o stare deplorabilă, lovită, căzut pe marginea  șanțului, plin de sânge și  inconjurat de câini.

Acum, căprioara, care are maxim trei luni de viață, se află pe masa de operație, a pierdut foarte mult sânge și are o fractură urâtă la piciorul din spate. Doctorul Vișinescu incearcă să ii salveze viața micuței căprioare, deși starea ei este destul de gravă.

Oamenii s-au intors din drum, probabil au renunțat și la concediu,  au căutat pe internet primul cabinet ca să o aducă spre ingrijiri. S-a luat legătura și cu Ocolul Silvic, s-a anunțat că s-a gasit un animal in situația in care este și urmează să se stabilească formele legale. Noi facem tot posibilul  să o salvăma declarat doctorul Ionel Vișinescu.

CLICK AICI....VIDEO!

In funcție de ceea ce vor stabili cei de la Direcția Silvică, este posibil  ca puiul de căprioară să ajungă la gradina zoologică, dacă iși revine.