Dolo Trans Olimp angajează muncitori necalificați pentru service-ul de camioane!

Dolo Trans Olimp s-a remarcat pe segmentul său de activitate, cel al transportului de mărfuri, ca o firmă ce oferă servicii de cea mai bună calitate. Bazele companiei au fost puse în 2011 de către tânărul antreprenor argeşean Cristian Dolofan, care a trasat echipei sale o strategie eficientă de dezvoltare, iar acum se poate spune că DTO are un ritm de creştere fulminant, ce se observă atât în cifra de afaceri, cât şi în investiţii şi, cu siguranţă, acesta este doar începutul.


Camioanele DTO străbat, pentru a efectua livrările, drumurile din Europa, Asia şi Africa, ducând astfel numele Argeşului în afara graniţelor şi demonstrând eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.
Dolo Trans Olimp are sediul central în vecinătatea Piteştiului, la Bradu, pe DN 65B, iar în ultimii ani a înfiinţat alte trei centre operaţionale: unul la Bucureşti, platforma din orașul Mioveni și punctul de lucru din Arad.

 

CITEȘTE ȘI ... Dolo Trans Olimp angajează mecanici, tinichigii și electricieni!

 

Un nou lot de angajări!
 
DTO angajează în această perioadă muncitori necalificați pentru service-ul de camioane. Se oferă un loc de muncă stabil, pachet salarial atractiv și un mediu de lucru plăcut. De asemenea, Dolo Trans Olimp oferă posibilitatea calificării la locul de muncă prin traininguri gratuite (colaborare cu service Mercedes și LOHR) pentru meseriile de mecanic, tinichigiu, electrician sau sudor.

Dacă ești o persoană serioasă, organizată, îndemânatică și cu abilități tehnice, vă așteptăm la o discuție cu managerul de service Petre Neagu, de luni până vineri, în intervalul 9:00-17:00, la sediul din comuna Bradu (lângă Eurial Invest).