Dolo Trans Olimp - câștigător la Fleetboard Drivers’ League 2017!

Dolo Trans Olimp, firma argeșeană care s-a impus serios pe piața transportului intern și internațional de marfă, a câștigat și în acest an locul I la competiția  Fleetboard Drivers’ League 2017.
Câștigătoarea ediției din 2015, Dolo Trans Olimp s-a clasat pe primele locuri atât la categoria șoferi, cât și flote.
Fleetboard Drivers’ League 2017 este la a 13-a ediției a competiției, anul acesta participând 25.724 de șoferi și 759 de flote din 20 de țări.
În România, au concurat peste 1.000 șoferi și 43 flote de autocamioane.
Dolo Trans Olimp s-a clasat pe primul loc în țără în ceea ce privește întrecerea la nivelul flotelor, obținând primul loc, cu o notă generală de 9,72 puncte. 
A fost urmat de compania timişoreană Ravitex, care a obținut locul II, cu  un scor mediu de 9,70.
Locul III a fost acordat  International Alexander din Arad cu acelaşi scor mediu – 9,70 puncte. 
Departajarea celor două companii a fost efectuată prin aplicarea criteriului referitor la gradul de dificultate al traseului.

Și la categoria șoferi, Dolo Trans Olimp se poate mândri cu victoria lui Cornel Petre, care a obținut cel mai bun punctaj individual dintre șoferii români participanţi, cu o notă generală de 10,13 puncte, care i-a permis clasarea în top 30 la nivel internațional.
 Podiumul național a fost completat de Adrian Sandor (Ravitex), cu 10,11 puncte, respectiv Ioan Samir Pană (Dolo Trans Olimp), cu 9,99 puncte.
Cei mai buni şoferi români vor primi cupoane pentru accesorii Mercedes-Benz. 

Felicitări DTO!
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la finala DTM de la Hockenheimring, ce va avea loc pe data de 13 octombrie 2017.


Clasament internațional!

Cel mai bun șofer la nivel internațional a fost desemnat Miroslav Císar (Slovacia), care activează pentru compania NAD-RESS; acesta a obținut un scor final de 10,94 puncte.

Cea mai bună flotă la nivel global provine din Asia: compania chineză de transporturi Dongguan Tianyou Services Co. Ltd. s-a clasat pe primul loc în topul internațional, obținând un scor mediu de 9,93 puncte în materie de eficiență a stilului de conducere.