Dolo Trans Olimp - Mesaj pentru șoferi!

De curând, firma argeșeană Dolo Trans Olimp a lansat o pagină de socializare, având ca scop informarea și crearea unei rețele de comunicare, atât cu angajații săi, cât și cu pontențialii angajați.
Astfel, DTO vine în întâmpinarea echipei sale cu o nouă stategie de business ce include ”un dialog constant cu angajații! Şoferii de autocamion din cadrul societății reprezintă principalul pilon al acesteia, de aceea trebuie sa aibă certitutinea că fac parte dintr-o echipă în care rolul lor este important, dintr-un grup în care munca lor este apreciată! O bună comunicare nu presupune transmiterea mesajelor dintr-un singur sens, dinspre lideri către angajaţi, ci şi invers! Posibilitatea de a oferi un feedback, de a permite angajaților să vină cu sugestii cu privire la relația lor cu conducerea  sunt lucruri care duc la bunul mers al organizaţiei!” -  mesajul pe care managerul general al DTO l-a transmis angajaţilor săi.

Vedeți AICI câteva mesaje, destinatarii fiind șoferii DTO sau viitorii angajați.
 
„In momentul in care in interiorul camionului se afla migranti, sancțiunile sunt semnificative deși soferul nici nu se gândește ca ar fi posibil sa aiba pe langa marfa si câțiva oameni.
De aceea, ca sa evitam amenzile, la bordul fiecărui camion trebuie sa avem un formular pus la dispoziție de poliția de frontiera ( vi-l ofer cu drag), formular care o data completat atesta faptul ca ați verificat camionul dupa încărcare si dupa fiecare stationare!„

”Știați deja ca: nerespectarea de către operatorul de transport rutier a obligației de a asigura la bordul vehiculelor cu care efectuează transport rutier a legitimației de serviciu valabilă a conducătorului auto din care sa reiasă ca este angajat al operatorului de transport se sancționează cu amenda de la 4000 la 6000 lei!
Va astept pentru vizarea legitimației pentru semestrul 2 al lui 2017!”

”Lipsa avizului medical valabil si/sau avizului psihologic valabil se sancționează cu amenda de la 9000 lei la 12000 lei!
Examinările medicale si psihologice se pot efectua doar in unitățile agreate de Ministerul Transporturilor ( in Pitesti: Natisan, Dr.Irimia).
Solicitantul avizelor pentru siguranța circulației se va prezenta la oricare din cele doua policlinici de luni pana vineri, intre orele 8-12 cu adeverinta medicală de boli cronice eliberată de medicul de familie, respectând si repaosul alimentar de cel putin 4 ore înaintea examinării.
Conform contractului încheiat de DOLO TRANS OLIMP cu cele doua policlinici, soferii autocamion trebuie sa prezinte si fisa de solicitare a examenului medical completata de angajator ( se eliberează la departamentul de resurse umane).
Va asteptam!”

”Pe durata prestării activității in strainatate, soferii de autocamion trebuie sa prezinte autorităților din tara gazda formularul comunitar A1.
DTO a obținut formularele, asigurați-va ca le aveti la bordul camionului inainte de a pleca in cursa( colegii care nu l-au primit il pot solicita in Recepție).”

”Pentru a respecta prevederile Legii Macron, la cererea autorităților franceze, soferul trebuie sa prezinte certificatul de Detașare, document pe care il aveti deja! Acesta are o valabilitate de 6 luni dupa care trebuie inlocuit!”