Dragoș Enescu dezvoltă Victoria Rezidence

Din primăvară, un nou proiect rezidențial a fost demarat în Pitești sub titulatura Victoria Rezidence. Dezvoltatorii implicați în această investiție imobiliară sunt proprietarii complexului hotelier Victoria, din centrul Piteștiului.

Aceștia ridică patru blocuri pe varianta Prundu - Craiovei, pe str. General „Dimitrie Boteanu”, lucrările la primul dintre imobile fiind avansate, iar o mare din apartamentele acestuia fiind deja vândute la ora actuală: „Am gândit acest proiect rezidențial având în vedere faptul că piața imobiliară cunoaște o creștere semnificativă. Am vândut deja bună parte din apartamente, clienții venind singuri către noi după demararea lucrărilor.”, ne-a declarat Dragoș Enescu.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! Incendiu în Argeș - 3 construcții au luat foc

Imobilele au apartamente de două camere cu spații între 65 și 70 mp și garsoniere de 38 mp. Apartamentele de două camere au un preț de 50.000 de euro și pot fi achiziționate și prin programul „Prima casă”. Acestea sunt predate la cheie, iar în procesul de amenajare interioară, clientul poate stabili ce tip de materiale agreează.

„Victoria Residence vă oferă posibilitatea de a locui într-o zonă premium a orașului, într-un ansamblu rezidențial cu un concept arhitectural unic compus din 4 imobile cu dotări ultramoderne, spații ample, finisaje de top și prețuri competitive. Dotările, materialele și finisajele de înaltă calitate fac ca imobilele să corespundă celor mai exigente gusturi în materie de arhitectură și design.Fiecare imobil este dotat cu locuri de parcare subterană și supraterană aferente fiecărui apartament, lift Schindler pentru 7 persoane, tâmplărie aluminiu cu geam termopan, termoizolante, interfon, magazin alimentar.”, anunță dezvoltatorul pe pagina de prezentare a proiectului.


Termenul de finalizare anunțat este aprilie 2018.


Sursa:Saptamanalul Ancheta