VIDEO! PROTESTE în Pitești - Piața Vasile Milea!

De la ora 17:00, în Piața Milea din fața Prefecturii, a început mitingul ca urmare a protestelor de miercuri seară din București, Cluj Napoca și Craiova. Au fost prezente peste 150 de persoane care au scandat împotriva ,,Legii Graţierii,,. Protestul din Pitești a fost anunțat online, printr-un eveniment pe Facebook. Organizatorii au speratsă scoată cât mai mulți piteșteni în stradă. Motivul protestelor fiind legea grațierii/ amnistiției care nemulțumește din ce in ce mai mulți oameni.

În București protestele au fost organizate de Mișcarea „Corupția Ucide” și au participat peste 3000 de oameni care au strigat: Vrem pușcării, nu amnistii!", "DNA să vină să vă ia!", "Ciorbea, demisia!", "Jos cu Ciorbea!", "Jos cu Dragnea!", "Demisia!", "Jos penalii!", "Afară, afară cu hoții din țară!", "Colectiv!","La închisoare, nu la guvernare", "Luptă DNA, opriți corupția, vine revoluția!".

„Prin felul în care a fost făcut miercuri, 18 ianuarie 2017, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul , si anume : acela de a se face scăpați de efectele legii penale.
Reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România, este inacceptabilă.

Pe lângă problema aceasta, deja au fost anulate câteva reforme care aveau legătura directă cu viitorul nostru: în Învățământ sau reforma din Sănătate începută de ministrul Vlad Voiculescu. Instituții precum CNA sau Avocatul Poporului sunt total subordonate și funcționează doar pentru interesele lor.

Noi cerem:
NU legii grațierii si amnistiei!
DEMISIA Victor Ciorbea!
NU restaurației în spitale!
NU vrem directori de scoli numiți politic!”, este mesajul publicat pe Facebook de organizatorii mitingului din Pitești.

AICI GĂSIȚI EVENIMENTUL.