Dumitru Tudosoiu: „Luăm în calcul închiderea școlilor din cauza vremii! Deocamdată sunt deschise!”

Din cauza condițiilor meteorologice, mai multe școli din capitală și din alte zone ale țării au fost închise. Deocamdată, în județul Argeș nu s-a luat această hotărâre, dar potrivit inspectorulului școlar general, Dumitru Tudosoiu există această posibilitate: „Toate școlile din Argeș sunt deschise astăzi. Nu este exclus să fie luată decizia ca unitățile de învățământ să fie închise din cauza vremii. Luăm în calcul această variantă”, a declarat Dumitru Tudosoiu pentru Sursa Ta.

Reamintim că ANM e emis noi atenționări de vreme rea. Începând de joi, 22 martie, ora 15:00 și până vineri, 23 martie, ora 20:00, vor fi ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece.
În  Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și de Curbură va fi cod galben de ger, ninsorile fiind în extindere dinspre sud-vest și în intensificare. De asemenea, de joi de la ora 23.00 şi până vineri la ora 15.00, în București și în 14 județe din țară, inclusiv în Argeș, va fi cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol şi vizibilitate scăzută.