E OFICIAL! Cel mai mare videochat din lume a deschis studio la Piteşti!

România a reuşit să bată recordul şi la afacerile cu plăceri... virtuale, având cel mai mare studio de videochat din lume. Este vorba despre Studio 20, care deţine în Bucureşti un uriaş studio de 1.500 mp şi care s-a extins la finalul anului trecut şi la Piteşti.

În această iarnă, cel mai mare studio de videochat din lume a inaugurat o nouă franciză la Pitești. Potrivit jurnaliştilor de la „Bursa”, managerii au investit câteva sute de mii de euro în studioul amenajat în Complexul Fortuna din centrul Piteştiului. 10 camere superb decorate, având diferite teme, constituie platouri de filmare pentru tinerele care vor accepta să se dezbrace pe bani în faţa camerelor, pentru a satisface dorinţele clienţilor din întreaga lume.

Afacerea românească de videochat are studiouri atât în ţară - Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Timişoara, Craiova, Braşov, Oradea, Cluj-Napoca -, cât şi în străinătate - un studio la Los Angeles în Statele Unite, un altul la Cali în Columbia şi unul în capitala Ungariei. Toate acestea aduc anual venituri de peste 9 milioane de euro şi taxe la bugetul statului de 12 milioane lei, conform celor mai recente bilanţuri ale companiei. „Cu noul Studio 20 din Piteşti sperăm să avem încasări de aproximativ 50 de mii de dolari pe lună, până la finele lui 2018, urmând ca în 2019 sa reuşească să contribuie cu peste 600 de mii de dolari la cifra de afaceri a întregii reţele de studiouri de videochat Studio 20”, a declarat Robert Vanderty, fondatorul businessului.

Proprietarii studioului de videochat se laudă cu clienţi din toate colţurile lumii, de la manageri de firme şi directori de bănci la actori şi cântăreţi celebri, majoritatea oameni cu venituri peste medie din Marea Britanie, SUA, Franța, Olanda, Canada, Germania sau din ţările nordice. În plus, garantează tinerelor care ajung să lucreze pentru ei venituri de ordinul miilor de euro lunar, iar celor mai bune dintre ele prezenţa pe covorul roşu la cele mai importante festivaluri de videochat din lume. „Noul studio de videochat din Piteşti are un design modern, luxos și diversificat. Acesta a fost conceput astfel încât să ajute modelele care lucrează aici să-şi atingă potenţialul şi să ofere membrilor cu care interacționează o experienţă de neuitat. Cele 10 camere tematice decorate luxuriant şi modern constituie un mediu de lucru excelent, în care să poţi pune în scenă show-uri unice, care să îi atragă pe membrii plătitori. La Studio 20, ai posibilitatea de a-ţi construi o cariera solidă, de a câştiga între 3.000 și 5.000 de dolari pe lună şi de a duce viaţa pe care ţi-o doreşti” - aşa sună oferta de muncă cu care studioul de videochat din Piteşti dorește să îşi atragă viitoarele „vedete”. De asemenea, acestora li se promite training specializat în arta seducţiei, bonusuri de fidelitate şi de performanţă, sprijin financiar pentru completarea garderobei şi condiţii de lux pentru un astfel de job: suport tehnic, aparatură performantă, lumini profesionale, fotograf, editor video, hairstylist și make-up artist. Mai mult, dacă fetele vor să facă investiţii mai importante, ca de exemplu o maşină, un apartament sau o operaţie estetică, patronii se oferă să le acorde şi împrumuturi ce ar urma să fie plătite în rate fără dobândă, din câştigurile realizate ca angajate ale videochatului. Pe de altă parte, există mărturii pe diverse forumuri unde fete care susţin că au lucrat pentru Studio 20 spun că lucrurile nu ar fi aşa de roz cum le prezintă patronii în ofertele studioului de videochat, atât în ceea ce priveşte veniturile, cât şi condiţiile şi programul de lucru.