(video) AZI! Florentina Opriș a marcat deschiderea celui mai modern SPA din Argeș!

Piteștenii au ocazia să evadeze în cel mai nou centru de relaxare din oraș, având la dispoziție o paletă largă de servicii și oferte!

Începând de astăzi, pe strada Petre Ispirescu nr.63 din Pitești, Vitality Sports & Wellness și-a deschis oficial porțile. La marele eveniment a participat Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii „Sport, Dietă&Vedetă”. Florentina și-a făcut un hobby din meseria care îi aduce atâta satisfacție, obținând un premiu la gala organizată de revista ”CE SE ÎNTAMPLĂ DOCTORE”. Sportiva a făcut cursuri internaționale de aerobic în Franța, America și Olanda.

Alături de o echipă tânără și profesionistă, clienții vor beneficia de servicii la cele mai înalte standarde. De asemenea, Vitality Sports & Wellness vine întâmpinarea clienților săi cu o gamă largă de servicii pentru întreținere corporală, aceștia având la dispoziție: piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybulding, trx, jugo, mma, cursuri de înot și nutriție.


Totodată, Vitality Sports & Wellness oferă 10% REDUCERE pentru toate abonamentele încheiate în perioada 12-14 ianuarie.


Informații suplimentare și programări se pot face la numerele de telefon: 0348 411 211/ 0348 412 000 sau 0774 008 446.