Bălcescu Residence - un proiect imobiliar de succes care se încheie cu trei luni mai devreme de termenul final

S-a construit în zona de nord a Piteștiului și face parte din proiectele imobiliare de înaltă calitate pe care și-au pus amprenta dezvoltatorii altor două proiecte de succes: Cristian Prodănel, Virgil și Sorin Dumitru. Cei trei oameni de afaceri au bifat încă un succes imobiliar, care va fi finalizat cu trei luni mai devreme decât fusese prognozat termenul final. Astfel, ansamblul rezidenţial situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 66-68, va fi complet gata pe 30 iulie 2019. 

 Bălcescu Residence este format din 8 blocuri în regim de înălțime P+6, cu un total de 224 de apartamente de una, două sau trei camere. Acestea sunt deservite de 247 de locuri de parcare. De asemenea, proiectul imobiliar include şi un parc de joacă pentru copii și un sediu pentru after-school. 

Din totatul celor 224 de apartamente, în momentul de faţă au mai rămas de vânzare numai 11, adică mai puțin de 5% din totalul acestora. Dezvoltatorii imobiliari sunt de altfel convinși că până la finalizarea lucrărilor şi acestea vor fi vândute. Proiectul Bălcescu Residence este realizat după cele mai înalte standarde de calitate.

În ceea ce privește realizarea locurilor de parcare din interiorul minicartierului privat, pentru cele 224 de apartamente au fost realizate 247 de locuri de parcare, cu 30 de locuri în plus față de cele prevăzute prin hotărârea Consiliului Local, pentru a satisface şi nevoile clienților care dețin 2 sau 3 automobile. 

În luna decembrie a fost încheiată prima parte a proiectului imobiliar de lux din nordul Piteștiului. Au fost finalizate 112 apartamente, adică 4 blocuri, majoritatea clienților mutându-se în casă nouă înaintea sărbătorilor de iarnă. Pentru ca acest lucru să se întâmple, o importantă contribuţie şi-a adus directorul Marin Meculescu de la Comesad Drumuri, care la finele lunii decembrie a executat infrastructura, a asfaltat 7.000 mp și a montat 2.400 de borduri care delimitează ansamblul imobiliar de spațiul verde. Investiția s-a ridicat la suma de 200.000 de euro. Tot până în luna decembrie a anului trecut, au fost plantați arbuști și gazon, acoperind peste 2.000 mp, în doar două zile tot complexul fiind verde.

În ceea ce privește reţelele de utilități ce deservesc complexul rezidențial, acestea sunt complet noi. Pentru că înainte de demararea proiectului zona fusese catalogată drept inundabilă, au fost executate lucrări pentru a realiza rețele noi de alimentare cu apă și canalizare, o investiție ce s-a ridicat la suma de 100.000 de euro. Lucrările au fost executate specialiștii din cadrul Comesad Ro, societate cu peste 25 de ani experiență, care a adus soluții inovatoare pentru captarea apelor pluviale. Astfel, zona a devenit foarte sigură și în prezent nu mai este una inundabilă.

Alimentarea complexului Bălcescu Residence cu energie electrică a fost executată împreună cu specialiștii din cadrul CEZ, complexul fiind dotat cu propriul post de transformare. Fiecare bloc este alimentat cu energie electrică prin intermediul a două cabluri. În caz de avarie, dacă pică unul dintre ele, în mod automat cel de-al doilea va intra în funcțiune. Lucrarea a fost executată de Comesad Energo, parte a Grupului Comesad. Investiția pentru realizarea acestor lucrări s-a ridicat la suma de 100.000 de euro. 

• În ceea ce privește studiul de trafic, dezvoltatorii imobiliari au ales împreună cu specialiștii din cadrul Primăriei Pitești cele mai bune și eficiente soluții. Astfel încât cei 224 de proprietari și municipalitatea, care are 224 de noi contribuabili, să fie mulțumiți. 

Așa cum s-a promis încă de la demararea acestui proiect, în interiorul complexului există 3.500 mp de spații verzi, loc de joacă pentru copii și spațiu pentru after school. De asemenea, a fost configurat iluminatul interior al complexului, fiind montați peste 40 de stâlpi cu lămpi tip led. 

Accesul în interiorul complexului se face direct din bulevardul Nicolae Bălcescu, dezvoltatorii realizând și un trotuar generos pentru accesul facil spre mijloacele de transport în comun, dar și pentru a ajunge mai ușor la supermarketurile din zonă. Dezvoltatorii imobiliari au anunțat, de asemenea, că accesul în interiorul complexului va fi realizat pe bază de cartelă, la intrare fiind montată barieră. 

Pentru construcția, izolarea și amenajarea tuturor apartamentelor au fost folosite, ca și în cazul proiectelor Panorama Towers I și II, materiale și dotări de înaltă calitate ce conferă durabilitate și siguranță.

Treptele de pe casa scărilor din interioriul blocurilor au fost și sunt realizate din granit de 3 cm. Glafurile interioare sunt din marmură. Accesul la etajele superioare este asigurat prin ascensoare marca Schindler, recunoscute pentru mobilitate, fiabilitate și performanță. 

• Apartamentele din complex au fost prevăzute de dezvoltatorii imobiliari cu spații generoase pentru proprietari. Livingurile sunt prevăzute cu două zone. Una destinată socializării și relaxării și una de tip dinning, pentru servit masa. Dormitoarele sunt prevăzute cu dressing, iar pentru depozitare a fost proiectată o cămară spațioasă. 

Complexul Bălcescu Residence are avantajul de a fi amplasat strategic, aproape de tot ceea ce au nevoie proprietarii: supermarketuri, farmacii, stație de alimentare cu carburanți, unități sanitare și două școli generale. În imediata apropiere sunt amplasate stații de taxi, dar și stațiile Publitrans. 

Proiectul din nordul Piteștiului s-a adresat familiilor care își doresc condiții optime de locuit, dar și o poziționare în proximitatea unor obiective importante pentru viața de zi cu zi. Este destinat cumpărătorilor care investesc în calitate pe termen lung, pentru copiii lor. 


Detalii și informații 0728.668.538


„Mulțumim clienților fideli care au avut încredere și în ansamblul rezidențial Bălcescu Residence și au achiziționat apartamente încă dintr-o fază incipientă, ceea ce ne-a demonstrat că și acest proiect imobiliar a fost unul de succes”- a declarat omul de afaceri Cristian Prodănel.