RadicStar continuă extinderea! Un nou magazin în Pitești

Compania argeșeană Radicstar continua extinderea și implementarea noului concept de magazine proprii prin inaugurarea celui mai modern magazin de carne și preparate de carne, cu un design unic in Pitesti!

Noua locație Radicstar situata pe strada Exercitiu din Pitesti se alătura astfel celor 4 magazine in Piața Ceair, Piața Gavana, Stefanesti, Piața Obor București și ofera clienților posibilitatea de a se aproviziona cu cele mai proaspete produse si preparate, aducând la un nou nivel confortul și experiența la cumpărături. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Produsele RadicStar - la ușa ta! Comandă doar la un click distanță

Caracterizat printr-un design modern, contraste îndrăznețe si elemente de grafica elegante, noul concept pe care se bazează magazinele Radicstar pune in evidentă gama bogata de produse, iar noul magazin din Exercitiu urca in topul celor mai apreciate din rețea. 

Noua identitate vizuala a Brandului continua sa aduca bucurie și energie in viața clienților care achiziționează produsele Radicstar de ani de zile, iar prin ceea ce oferă -  fie ca vorbim de produse, servicii sau investiții, Radicstar demonstrează încă o data ca este lider de calitate!