(video) Club Hush: 10% discount la toate comenzile online!

“Club Hush Pitești a luat ființa în 2006, cu scopul clar de a promova, în Pitești, muzica live”. Așa începea descrierea conceptului care a făcut ca sute de artiști sa urce pe scena și mii de clienții sa le treacă pragul. În 2018, din dorința de ține pasul cu dorințele clienților,  cu tendințele culinare și cu îmbunătățirea serviciilor, au amplasat geamuri glisante, acoperiș retractabil și un design elegant, transformând spațiul din fata clubului într-o veritabilă verandă. Astfel a luat naștere Veranda by Hush, copilul Clubului Hush, care a adus serviciile culinare la un nivel impunător din punct de vedere al calității și performantei.

CITEȘTE ȘI ... Noile reguli UE îi obligă pe şoferii argeşeni să se întoarcă mai des acasă


În prezent, situația generată de criza pandemiei, cât și cererea foarte mare de a vizualiza meniul de la distanța, i-au determinat să adopte un nou instrument de promovare și anume SITE-ul OFICIAL clubhush.ro


Preparatele tale preferate sunt la un click distanta! 10% discount la toate comenzile online. Livrarea se face în condiții de siguranță


În aceste vremuri ciudate, muzica devine o încântare, motiv pentru care la Veranda by Hush, în fiecare seară, te poți bucura de acordurile pianului și te poți răsfăța cu preparatele delicioase!
Rezervari si detalii: 0733 256 283

 

”Stim ca timpul dvs e pretios si tocmai de aceea am gandit pt voi muzica buna, preparate delicioase, licori reci si masuri de siguranta pentru ca totul sa decurga perfect!
Daca inca nu ati fost pe la noi, cu siguranta merita sa incercati!”