EDI are nevoie de sânge! Donează și tu! Salvează-i viața!

Eduard-Andrei Gheorghe, în vârstă de 28 de ani, a suferit duminică, 8 octombrie, un accident teribil, în zona Rolast din Pitești. În urma impactului, tânărul a fost grav rănit și a pierdut mult sânge.
La acest moment, Edi este internat în secția de Ortopedie a Spitalului Floreasca din Capitală.

Cei din Pitești care doresc să doneze sânge pentru Edi, o pot face Centrul de Transfuzii de lângă Spitalul Militar Pitești, în cursul zilei de mâine, de la ora 8.00 până la ora 13.00, cu specificația:  Andrei-Eduard Gheorghe,internat la Spitaul Floreasca, secția Ortopedie 2.

Cei care doresc să îl ajute pe Edi trebuie să aibă grupa 0 - RH negativ sau orice grupă 0, deoarece se face schimb la spital . De asemenea, apelul umanitar pentru salvarea vieții lui Edi este și pentru cei care se află în Capitală, având posibilitatea să meargă direct la Spitalul Floreasca pentru a dona.


Există câteva condiții obligatorii pe care trebuie să le respecte donatorii:  să nu consume alcool înainte de donare,să nu bea apă, să nu mănânce, să nu fumeze cel puțin cu o oră înainte de donare.
Apelul umanitar pentru găsirea donatorilor de sânge pentru Edi a fost făcut pe paginile de socializare, mobilizănd foarte mulți oameni de bine și prieteni de-ai lui Edi.