Ședință la Pitești! Ce ne transmite primarul Cornel Ionică!

Ieri a avut loc prima ședință a Consiliului Local Piteşti din cursul acestui an.
Primarul Cornel Ionică îi ține la curent pe piteșteni, postând pe pagina sa de socializare proiectele care au fost aprobate și care vor avea un impact major asupra comunității.
Una dintre cele mai importante măsuri aprobate privește cofiinanţarea unui proiect cu fonduri europene, în valoare de peste 40 milioane de euro, pentru reabilitarea mai multor reţele de apă şi canalizare din municipiu. Investiţia va reduce pierderile de apă din sistem şi va garanta reţele adecvate pentru o perioadă de 40-50 de ani.

CITEȘTE ȘI ... Vezi în ce localități din Argeș te poți angaja ca să beneficiezi de ,,PRIMA DE RELOCARE”!


Un alt proiect aprobat este cel privind studiul de fezabilitate pentru construirea Sălii Polivalente în zona străzii Basarabia. Sala va avea o capacitate cuprinsă între 4.600 şi 5.200 de locuri, iar valoarea investiţiei este de circa 46 milioane lei, cu tot cu TVA. Am înaintat la autorităţile centrale documentaţia necesară pentru a obţine fondurile aferente proiectului.
De asemenea, au fost dicutate modernizarea şi extinderea stadionului "Nicolae Dobrin", construcţia unui nou pod peste Argeş şi construcţia celei de-a doua centuri ocolitoare a municipiului.
A fost aprobată şi documentaţia pentru reabilitarea Colegiului Tehnic "Armand Călinescu" şi s-a decis menţinerea chiriei pentru garajele care ocupă domeniul public la acelaşi nivel ca în anul 2016.