Elevii de 10 la Evaluarea Națională, premiați de Consiliul Județean

Sunt frumoși, deștepți, sociabili și, mai ales, știu încă de pe acum ce vor să facă în viață. Așa ar putea fi descriși cei 24 de copii merituoși, elevii de nota 10 ai județului Argeș la Evaluarea Națională, care astăzi s-au întâlnit, la Consiliul Județean Argeș, cu președintele Dan Manu, vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

Întâlnirea de astăzi a fost programată încă de săptămâna trecută, după afișarea rezultatelor, când președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a ținut să îi felicite personal pentru rezultatele deosebite. Atunci, președintele i-a contactat telefonic pe toți performerii cu notă maximă la evaluarea națională și le-a transmis felicitări, atât lor, dar și părinților și profesorilor, care i-au sprijint pe drumul către această reușită.

A fost o întâlnire relaxată, în cadrul căreia s-a discutat și despre opțiunile lor legate de liceul pentru care vor opta. Cu toții se vor înscrie în această săptămână la liceele de top din județul Argeș. În ceea ce privește cariera pe care o vor urma, cei mai mulți dintre ei au spus că doresc să studieze Medicina, cei drept, spre încântarea președintelui Dan Manu, medic de profesie, dar și Arhitectura, Fizica, domeniul IT sau Cercetare.

Cu această ocazie, au primit din partea președintelui Dan Manu un mic cadou, o legitimație care le permite accesul gratuit pentru vizitarea și participarea la evenimentele organizate în cadrul instituțiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean (spectacole organizate de instituțiile CJ Argeș, dar și vizitarea muzeelor din Argeș aflate în administrarea acestor instituții). De asemenea, s-a stabilit ca la începutul lunii septembrie, Consiliul Județean Argeș să organizeze pentru ei o excursie la cele mai importante obiective turistice din județ.

A urmat apoi o vizită în Cabinetul președintelui Dan Manu. Aici, copii au avut ocazia să stea la biroul președintelui Consiliului Județean Argeș și să afle informații despre tot ceea ce presupune această funcție. Cine știe, peste câțiva ani, când vor fi oameni realizați profesional, vor alege și acest domeniu politico-administrativ și vor ajunge președinte sau vicepreședinte în administrația județeană.

“În aceste zile, ei sunt valorile naționale ale Argeșului, ei sunt mândria județului nostru. Consiliul Județean Argeș îi susține și îi promovează. Întâlnirea de astăzi nu va fi și ultima. Am stabilit să ne vedem periodic, iar acțiunile ce vor fi organizate de Consiliul Județean Argeș pentru tineri vor avea la bază propunerile venite din partea lor.” - a declarat președintele Consiliul Județean Argeș, Dan Manu.

Copiii au fost aștepți și cu surpize dulci și baloane colorate. Cofetăria “Un băiat și o fată” s-a alăturat demersului Consiliului Județean Argeș de a îi recompensa pe elevii de 10 la Evaluarea Națională, pregătind un spectaculos Candy Bar personalizat, cu prăjituri delicioase în cele mai apetisante forme și culori.

 

 

 

Ei sunt mândria Argeșului - Elevii de 10 la Evaluarea Națională


Andreea Daria Ivaşcu - Colegiul Naţional Dinicu Golescu, Câmpulung
Miruna Ana Maria Stoica - Colegiul Naţional Zinca Golescu, Piteşti
 Elena Maria Pîrlici - Şcoala Adrian Păunescu, Piteşti
Alexandra Elena Filip - Şcoala Armand Călinescu, Curtea de Argeş
Ştefan Costin Marin - Şcoala I.L. Caragiale, Piteşti
 Bogdan Marian Georgescu - Şcoala Ion Pillat, Piteşti
Dragoş Tiberiu Mihalcea - Şcoala Ion Pillat, Piteşti
 Sorana Ioana Ulmeanu - Şcoala Ion Pillat, Piteşti
Ştefan Gabriel Mihalcea - Şcoala Mihai Eminescu, Piteşti
 Raluca Gabriela Negrea - Şcoala Mihai Eminescu, Piteşti
Teodora Alexandra Pahonţu - Şcoala Mihai Eminescu, Piteşti
 Anda Teodora Robea - Şcoala Mihai Eminescu, Piteşti
 Andra Maria Bălălău - Şcoala Mircea cel Bătrân, Curtea de Argeş
Ioana Alexandra Bratu - Şcoala Mircea cel Bătrân, Curtea de Argeş
Ştefania Mara Ionescu - Şcoala Mircea cel Bătrân, Piteşti
 Horia Filip Rădulescu - Şcoala Mircea cel Bătrân, Piteşti
Tasia Topliceanu - Şcoala Mircea cel Bătrân Piteşti
Simona Maria Ene - Şcoala Mircea Eliade, Piteşti
Vlăduţ George Bălănică - Şcoala Nae A. Ghica, Rucăr
 Daria Elena Toma - Şcoala Gimnazială Nicolae Iorga, Piteşti
Maria Teodora Roşu - Şcoala Traian, Piteşti
Andrei Marius Blidaru - Şcoala Beleţi Negreşti
Eduard Constantin Neamu - Şcoala Gimnazială Nr 2, Piteşti
Maria Monica Radu - Şcoala Ion Pillat, Piteşti