Eveniment caritabil în sprijinul copiilor din centrele Asociaţiei Autism, Terapie, Sport şi Arte Argeş

Fiecare copil are dreptul la un viitor demn!

Pentru mulţi copii cu nevoi educaţionale speciale, diferenţa dintre un destin în derivă şi o viaţă mai bună începe cu fapte mici şi cu ajutorul oamenilor ca tine! Să transformăm poveştile triste şi situaţiile dificile de viaţă în poveşti de succes! Orice copil merită şansa la recuperare şi orice părinte merită sprijin. Asociaţia Autism, Terapie, Sport şi Arte Argeş organizează un eveniment caritabil în data de 18 aprilie, ce are ca obiectov sprijinul celor 60 de copii din cadrul centrelor pe care ATSA le are în Piteşti, Câmpulung şi Rucăr, ajutaţi pas cu pas de un număr de 18 specialişti psihologi, terapeuţi ocupaţionali şi asistenţi sociali.


Evenimentul caritabil, prezentat de către Oana Neagu, se va bucura de un meniu pregătit de către Restaurant Prego - Hotel Argeş, precum şi de prezenţa: Musicando con Adina Sima, Trupa Star Fix, DJ profesionist. De asemenea, se va organiza şi o tombolă cu produse oferite de către: B.I.N. Ana Stan, Life Style Fit Club, Fuchs, Magiun de prune Topoloveni, Florăria Anastasia, Casa de modă by Carmen Rădulescu şi multe alte surprize. Pretul invitaţie este de 150 lei.

“Misiunea Asociaţiei a început în urmă cu zece ani, pe parcurs alaturându-i-se specialişti psihologi, medici, oameni de bine şi voluntari. Am învăţat, în toţi aceşti ani, că nu întâmplător trecem prin aşa ceva şi că, doar cu speranţă şi credinţă putem trăi frumos şi putem transforma o povară într-o binecuvântare, nu doar pentru noi, ci şi pentru cei din jurul nostru.
Cu toate că trăim într-o societate care nu este încă pregatită să accepte şi să sprijine persoanele speciale, încercăm, prin ceea ce facem, să ne asigurăm că, copiii noştri, atunci când vor creşte, îşi vor găsi un loc în lumea în care trăim. Ne dorim să integrăm aceşti copii, iar părinţii să nu fie pusi în situaţia de a renunţa.
În misiunea noastră am întâlnit mulţi oameni buni, care ne sprijină şi le mulţumesc în numele copiilor noştri. Sperăm, sa existe mulţi astfel de oameni care ştiu ce înseamnă TOLERANŢA, oameni care îşi vor învăţa proprii copii să-i accepte şi să-i ajute pe cei aflaţi în dificultate.”
, este mesajul transmis de Ana Dumitrescu, cea care a pus bazele ATSA Argeş şi a iniţiat acest eveniment, care va avea loc chiar de ziua sa. Demersul său este susţinut de numeroşi oameni din mediul public şi privat, care s-au alăturat cauzei sale şi vor participa la acţiunea din 18 aprilie, cu speranţa că, printr-un gest mic vor face o bucurie extraordinară.