Copiii din centrele de plasament - îndrumați spre igienă, responsabilizare sexuală și sănătate corporală

Un eveniment special, cu o mare însemnătate, a avut loc, sâmbătă, 6 aprilie, la Hotelul Ramada din Pitești. Peste 60 de copii, care provin din două centre de plasament, au participat la o întâlnire organizată de Asociația Dăruim Zâmbete Colorate, întâlnire ce a avut un scop educativ și informativ pentru copii.

Tema și subiectul evenimentului a fost "Igienă, responsabilizare sexuală și sănătate corporală - modalități și demersuri pentru a rămâne sănătoși". Deși timizi la început, pe parcurs copiii au devenit foarte interactivi, având parte de informații noi, dialoguri constructive, întrebări suprinzătoare și sesiuni de dezvoltare.  La finalul evenimentului, participanții au primit în dar câte un kit de igienă personală.

La acest eveniment au susținut prezentări: Dr. Stomatolog Iulia Ușurelu (prezentare importanței igienei orale), Simona Gheorghe - director zonal Clinica Sante (discuție despre igiena corporala), Psiholog Andreea Iuliana Bâță - Asociația Psihoeu (copii și adulți în echilibru pentru sesiunile de dezvoltare personala şi responsabilizare sexuală), Octavian Aldea - master trainer şcoala de Fitness Scandinavia  (importanța sportului şi alimentației sănătoase).