Lego Days la VIVO! Piteşti

Între 12 și 14 aprilie la VIVO! Pitești vor fi celebrate Zilele Fanilor LEGO®! Pentru că la VIVO! distracția se construiește cărămidă cu cărămidă, cea mai creativă expoziție din oraș își deschide porțile chiar aici și îi așteaptă pe toți copiii să dea frâu liber imaginației, participând la super ateliere de construcții LEGO, cu premii speciale!

Expoziţia ” Zilele Fanilor LEGO®” se întoarce la VIVO! Piteşti cu noi piese construite cu migală de pasionaţii LEGO. Între 12 şi 14 aprilie, la VIVO! Piteşti, copiii vor putea admira construcţii şi seturi deosebite de jucării, construite cu migală de pasionaţii de LEGO şi vor da frâu liber imaginaţiei la atelierele de creaţie unde vor construi o lume colorată din cărămizi LEGO, iar la final vor primi premii din partea organizatorilor. Vizitarea expoziției este gratuită, iar accesul se poate face între orele 10.00 și 22.00, în cele trei zile de eveniment.

Piesele LEGO stimulează creativitatea și îndemânarea copiilor, iar mulți dintre ei nu renunță la construcția figurinelor nici la maturitate, fiind cu adevărat captivați de universul fascinant al micilor piese colorate. Astfel, exponatele atrag în jurul lor admiratori de toate vârstele.

În plus, reprezentanţii VIVO! le-au pregătit copiilor o nouă surpriză. Pe 21 aprilie, cei mici sunt aşteptaţi între orele 16.00 şi 19.00 la un eveniment special dedicat lor. De sărbătoarea Floriilor, copiii vor crea floricele colorate şi vor pregăti ouă încondeiate pentru Paşte, în cadrul atelierelor de creaţie. De asemenea, se vor juca, vor dansa şi vor participa la activităţi care îi vor ţine conectaţi, se vor putea picta pe faţă, transformându-se în personajul preferat sau în animăluţe simpatice. La final, vor putea urmări piesa de treatru “Alice în Ţara Minunilor” şi vor primi cadou baloane modelate.

Totodată, iepuraşul de Paşte vine cu premii pentru clienţii VIVO! Aceştia au şansa să câştige unul din premiile săptămânale care constau în sesiuni de shopping în valoare de 1000 de lei. Cei care aleg să își facă cumpărăturile în VIVO! Piteşti până pe 28 aprilie pot câștiga bijuterii, produse cosmetice, ţinute şi accesorii chic în valoare de 1000 de lei. Pentru a participa la concurs, clienții sunt invitați să prezinte la Biroul de Informaţii maxim trei bonuri de cumpărături din ziua respectivă, care să cumuleze minim 100 lei și vor fi înscrişi automat la tragerile la sorţi care au loc în fiecare săptămână. Extragerile câştigătorilor vor avea loc pe 15.04.2019, 22.04.2019 şi 29.04.2019. Numele norocoşilor câştigători vor fi afişate pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti.