NU RATA! VINERI - Petrece românește la EMIR PAȘA!

Restaurantul Emir Pașa vă invită, vineri, 23 decembrie, de la ora 20:00, la o seară de petrecere tipic românească. Pe lângă mancarea bună, preparată într-un specific turcesc, Emir Pașa va așteaptă cu multe surprize în incinta restaurantului. Invitatul special al serii este artista Anișoara din Pitești. Intrarea este liberă.

Pentru rezervări sunați la: 0735 063 063

Restaurantul Emir Pașa vine in intâmpinarea Piteștenilor cu o bucatarie tradițională turcească, ce este una dintre cele mai renumite și apreciate din lume. Este singurul restaurant cu specific turcesc din oraș unde puteți savura delicioase preparate , printre care: salata fatoush, cacik (supa de iaurt), kabab si shaorma autentică, Iskender kebap, costițe de berbecuț, deserturi specific, precum si lipii calde, pregatite in bucataria proprie.
Așteptările pe care le aveți, față de măncare și ambient, precum si față de calitatea servirii, cu siguranță vă vor fi implinite și veți reveni, cu drag, de fiecare dată.

Incă o surpriză cu care restaurantul Emir Pașa vine către dumneavoastră este LIVRAREA LA DOMICILIU!
Sunteți ocupați, vă grăbiți, nu aveți timp să luați masa in oraș … acum nu mai este nicio problemă! Sunați la 0735 063 063 și in cel mai scurt timp, delicioasele preparate ale restaurantului Emir Pașa vor sosi la ușa dumneavoastră!