Slujbă de sfințire la Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie din Ștefănești! ÎPS Calinic i-a dăruit președintelui Dan Manu ...

Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ștefănești, aflat în administrarea Consiliului Județean Argeș, a fost sfințit de ÎPS Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului. La slujbă au participat cadrele medicale, pacienți, dar și președintele CJ Argeș, Dan Manu, și managerul Anca Stoiculescu. 

Unitatea medicală are rezultate deosebite în ceea ce privește recuperarea. Asistența medicală este strâns de legată de cea spirituală, deoarece aici funcționează și un compartiment de îngrijiri paliative, unde pacienții cu afecțiuni în stadii terminale primesc tratament, suport și îngrijire de specialitate.

Președintele Dan Manu a primit “Medalia Creștin Ortodoxă – Sfântul Neagoe Vodă Basarab”, înmânată chiar de ÎPS Calinic pentru implicarea, în toți acești ani, în dezvoltarea și modernizarea sistemului de sănătate din județul Argeș, dar și “ca semn al prețuirii și binecuvântării, pentru dragostea, vrednicia și sprijinul acordat Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului  la întruparea de zidiri sfinte, precum și în alte proiecte și activități”. De asemnea, Anca Stoiculescu a primit medalia “Sfânta Muceniță Filofteia”.