VINERI- Distracția continuă la EMIR PAȘA!

Deși sărbătorile de iarnă s-au încheiat, la Emir Pașa distracția continuă! Vineri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, sunteți așteptați la o nouă petrecere de excepție. Anișoara din Pitești va da startul bunei dispoziții. De asemenea, pe lângă multă voie bună, nu vor lipsi surprizele și delicioasele preparate marca Emir Pașa. Intrarea va fi liberă.

Restaurantul Emir Pașa vine în întâmpinarea piteștenilor cu o bucătărie tradițională turcească, fiind una dintre cele mai renumite și apreciate din lume. Este singurul restaurant cu specific turcesc din oraș unde puteți savura delicioase preparate pregătite în bucătăria proprie. Astfel, vă puteți bucura papilele gustative cu celebrele gratare precum adana,urfa,damates, cotlete de oaie.
Mai nou, Emir Pașa oferă argeșenilor o surpriză, aducând un nou meniu!
Pe lângă preparatele cunoscute și îndrăgite de piteșteni, la restaurantul turcesc veți putea savura și preparate tradiționale românești, toate fiind la prețuri foarte mici.

Încă o surpriză cu care restaurantul Emir Pașa vine către dumneavoastră este LIVRAREA LA DOMICILIU!
Sunteți ocupați, vă grăbiți, nu aveți timp să luați masa în oraș … acum nu mai este nicio problemă! Sunați la 0735 063 063 și în cel mai scurt timp, delicioasele preparate ale restaurantului Emir Pașa vor sosi la ușa dumneavoastră!