(video) Update: Bărbați împușcați într-o pădure! Victimele au ajuns la spital

UPDATE

Potrivit ultimelor informații, toți cei trei bărbați, printre care și directorul unităților școlare din Rătești, ar fi fost împușcați de vânătorul care se afla în zona respectivă.

Astăzi, victimele au ajuns la spital și au povestit cele întâmplate. Unul dintre cei trei bărbați a fost împușcat în cap, altul în burtă, iar celălalt în cot.
 

Director de școală, împușcat! Barbatul, care coordonează școlile din comuna Rătești din Arges, are 49 de ani si se afla împreună cu doi cunoscuți la liziera unei păduri din localitate. Spune ca stăteau acolo pentru a supraveghea un incendiu de vegetație sa nu intre in lăstăriș. Dintr-o data au fost împușcați cu alice, fara a vedea cine a tras. Au fost răniți, dar superficial si nu s-au dus la spital. 

Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile, însă abia seara trecuta s-au dus la poliție să îl declare și au depus plângere. Polițiștii de la Leordeni, secția de care aparține zona respectivă, au deschis un dosar pentru tentativa de omor, iar un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni a început cercetările. În această ecuație a apărut și vânătorul care a tras, și el a fost la declaratii, este vorba despre un barbat care se afla acolo cu acte în regulă, cu autorizație de vânătoare la vulpi și șacali, care într-adevăr spune că a tras, dar crede că cine se afla în boscheți era culcat și a crezut că sunt vulpi. A tras pur și simplu și, dacă nu a mișcat nimic, a plecat. 


De aceea, acest caz ridică multe suspiciuni și că este privit cu mare atenție de anchetatori. Important este că oamenii nu sunt în stare gravă în urma acestui incident.