EXCLUSIV! Tinerii liberali îl susțin pe George Hristescu

UPDATE:
Numărătoare în urma ședinței de astăzi arată un succes pentru George Hristescu, fiind votat cu 36 de voturi pro și 32 împotrivă.

Astăzi, PNL Argeș susține Adunarea Comitetului Director Județean. Înaintea acestei ședințe, în fața Consiliului Județean Argeș, tinerii din TNL Argeș protestează, susținându-și astfel șeful, pe George Hristescu.

CITEȘTE ȘI ... (video) Accident grav la Lunca Corbului! Tânără preluată de elicopterul SMURD

În ultima perioada, tensiunea a crescut în  PNL Argeș mai ales după ce liderul Adrian Miuţescu  l-a exclus din partid pe preşedintele TNL Argeş George Hristescu. Liberalii argeșeni susțin că George Hristescu nu s-a implicat deloc ca președinte la TNL Argeș de când a fost numit, tot de actuala conducere.

„Văd că pentru unii dintre actualii lideri ai PNL Arges, Statutul PNL a devenit facultativ. Excluderea din partid a președintelui TNL Arges, George Hristescu, era singura posibilitate de a-l schimba din funcție. Aceasta este miza lui Miutescu și a găștii sale! Eu le dau un sfat: nu vă puneți cu tinerii din PNL Arges și PNL Pitești! Sunt uniți și sunt o forță! Și va mai dau un sfat, draga Adrian, Gelu, Florentin etc! Plecați acasă! Acum! După alegerile europarlamentare o sa o faceți cu coada între picioare, pentru că sub conducerea voastră, PNL Arges va fi pe locul 5 in judet! Cu un scor de o cifră!” declara pentru presa locală, Tiberiu Avrămescu, fost consilier local.