Porcișteanu prădat la Pitești! Hoții lăsați liberi

UPDATE:

Ancheta politistilor in cazul de seara trecuta, cand Vali Porcisteanu a fost pradat, continua. 
Autoturismul, un Audi A6 cu numere de Anglia, cu care cei trei au actionat,  a fost confiscat de politisti. Desi si-a recuperat rucsacul, Vali Porcisteanu a depus plangere impotriva celor trei.

Audierile nu s-au lasat cu retineri. Pe numele indivizilor care l-au furat pe cunoscutul campion a fost intocmit dosar penal. In plus, s-a stabilit ca cel mai tanar dintre ei, in varsta de 18 ani, din Baiculesti, a condus masina, desi nu avea permis.
 

UPDATE

Mașina din care cei trei indivizi au furat un rucsac aparține cunoscutului pilot de curse piteștean Vali Porcișteanu.

Pilotul avea mașina de competiții pe platformă, tractată. A oprit la o stație de carburanți pe Strada Depozitelor și când să achite a fost pândit de unul dintre bărbați care s-a strecurat în mașină pe portiera din dreapta. I-a furat rucsacul și a plecat. Avea în el laptop și alte bunuri. Vigilent, păgubitul l-a văzut și s-a dus după el. Se pare că bărbatul a aruncat rucsacul și a fugit cu o mașina cu numere de Anglia împreună cu ceilalți doi. Campionul a anuntat polițiștii care au reușit să identifice mașina găsită și să îi prindă pe cei trei, care se află la audieri.

Urmărire ca-n filme, în această seară, la Pitești, după ce mai multi indivizi au furat un rucsac dintr-un autoturism.

Victima a alertat rapid polițiștii, care au pornit în urmărirea unei mașini cu numere de Anglia. Autoturismul a fost identificat în trafic, dar, evident, șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor. La un moment dat, mașina a fost abandonată, iar hoții au luat-o la sănătoasa, crezând că vor scăpa basma curată. Nu a fost asa. Polițiștii au reușit să îi prindă pe indivizi și să îi ducă la audieri la Secția 1 Poliție Pitești.