Facturile la apă și canalizare pot fi primite exclusiv online

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti aduce la cunoştinţa utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare că pot opta pentru primirea facturii fiscale reprezentând contravaloarea serviciilor prestate de societatea noastră, exclusiv online.

Clienţii care doresc să beneficieze de primirea facturii de apă şi canalizare în format electronic pe adresa de e-mail au această posibilitate prin crearea unui cont accesând site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, secţiunea Clienţi – Servicii online.

Principalele beneficii ale primirii prin e-mai a facturilor de apă şi canalizare sunt:

-reducerea duratei de transmitere a facturii către clienţi;
-rapiditatea în luarea deciziei efectuării plăţii;
-acces în timp real la informaţii – posibilitatea de vizualizare a facturii, imediat ce aceasta este disponibilă;
-arhivarea electronică a facturilor, cu impact minim asupra mediului;
-gratuitatea serviciului – societatea APĂ CANAL 2000 nu percepe nici un cost suplimentar clienţilor care au cont online.

IMPORTANT!

În momentul în care un client a optat pentru primirea facturii în format electronic pe adresa de e-mail nu va mai primi facturile emise de S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. pe suport de hârtie. Revenirea la primirea facturii tipărite pe suport de hârtie se poate face oricând fără costuri suplimentare. Reactivarea  acestei opţiuni se va realiza în termen de maxim 30 de zile de la data la care furnizorul de apă şi canalizare primeşte o solicitare din partea clientului în acest sens.