Firmă din Argeș - afacere de succes din amenajarea spaţiilor de joacă pentru copii!

O firmă din județul nostru câștigă peste 7 milioane de lei din furnizarea şi montajul echipa­mentelor de joacă pentru copii.
Firma DFS Center Grup a fost înfințată acum 15 ani, produsele fiind furnizate atât în România, cât și în străinătate.

„Bugetul de investiţii aprobat pentru anul 2017 totalizează 450.000 lei, alocaţi pentru utilaje şi echipamente de prelucrare - 200.000 lei, materiale publicitare şi acţiuni de marketing - 150.000 de lei şi activităţi de cercetare şi inovare de noi produse - 100.000 de lei“, a spus pentru ZF Camelia Dorcioman, directorul general al companiei.

CITEȘTE ȘI ... PANICĂ ÎN ARGEȘ! Tentativă de sinucidere

Vânzările au atins cota de 7 milioane de lei pe an, compania cu capital românesc crescând de la un an la altul.

„În condiţiile în care firma noastră a demarat un proces de schimbare, o mare parte a eforturilor noastre s-au concentrat în această direcţie, în detrimentul vânzărilor.“

Directorul companiei estimează, totuși, o creștere de până la 8 milioane de lei anul acesta, în urma schimbărilor prin care a trecut compania, care au vizat rebranduirea şi schimbarea imaginii companiei, achiziţia de softuri care să asigure înregistrarea operaţiunilor din companie şi un sistem de raportare şi control.

DFS CENTER GRUP S.R.L. este o companie cu capital romanesc privat, situata in Bascov, in apropiere de orasul Pitesti - judetul Arges, la 130 km departare de Bucuresti. Aici avem spatii moderne de productie, depozitare si management, toate organizate pentru a asigura o livrare rapida, permitandu-ne sa fim prompti in satisfacerea optiunilor clientilor nostri.
Cu o traditie de aproape 15 ani, am fabricat si importat modele revolutionare de echipamente de joaca, care ofera aventura si emotia necesare imaginatiei copiilor. Designul si atentia meticuloasa pentru detalii, alegerea celor mai bune si sigure materiale si metode, sunt principalele caracteristici si indrumari pentru a crea cele mai sigure si atractive locuri de joaca, concepte durabile care rezista chiar si pentru generatiile viitoare.

Sursa:ZF.ro