Fost polițist și om de afaceri, și-a petrecut noaptea în arest!

Omul de afaceri, Dan Săndulescu, împreună cu un asociat, au fost reținuți pentru 24 de ore de către Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş fiind bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani și complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

CITEȘTE ȘI ... Accident grav pe DN7 - Victimă încarcerată!

Ma exact, afaceristul, fost polițist la Serviciul Rutier Argeș, ar fi transferat bani între mai multe conturi (tranzacții fictive) având ca scop sustragerea de la taxe și impozite.

”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2012 -2015, cei doi, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale, prin evidenţierea în actele contabile a unor cheltuieli, fără a avea la bază operaţiuni reale, cauzând un prejudiciu de peste 1.750.000 de lei.”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a decis plasarea afaceristului sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI ... Casă arsă din temelii! Două femei au ajuns la spital


Reamintim că în luna octombrie 2017, omul de afaceri a fost implicat într-un dosar vizând aceleași acuzații, de spălare de bani și evaziune fiscală.

CITEȘTE aici subiectul