Fosta logodnică a olandezului care ar fi ucis-o pe fetița din Dâmbovița: „Nu e nicio surpriză ...

Fosta logodnică a olandezului care ar fi ucis o fetiță din Dâmbovița a declarat că bărbatul ar fi fost închis, în țara sa natală, pentru infracțiuni de natură sexuală.

Potrivit Digi 24, femeia, care a vrut să-și păstreze anonimatul, a mărturisit că olandezul a cerut-o de nevastă la câteva luni după ce s-au întâlnit. Bărbatul i-ar fi mărturisit totul despre trecutul său.  Ofițerul care îl supraveghea, pentru că era eliberat condiționat, l-ar fi obligat să facă aceste dezvăluiri.

Femeia susține că individul a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Acum, când a auzit că fostul ei logodnic este acuzat că a ucis o fetiță în România, femeia spune că nu este deloc surprinsă.

Bărbatul locuia într-un sat, în apropiere de granița cu Germania, la o fermă pe care o cumpărase în luna mai. Vecinii spun că se fereau de el. 

CITEȘTE ȘI ... A ajuns cu mașina pe câmp! Șoferiță rănită

 

Reamintim că olandezul s-ar fi sinucis în cursul zilei de luni, după ce, din câte se pare, a intrat în mod intenționat cu mașina într-un camion.