Fostul președinte Constantin Nicolescu a rămas fără permis

Considerat ca fiind una dintre cele mai marcante personalităţi argeşene din ultimele decenii, Constantin Nicolescu  a rămas fără permisul de conducere la finele anului trecut, poliţiştii care l-au surprins încălcând normele rutiere nefiind deloc intimidaţi de notorietatea personajului pe care l-au oprit în trafic. Sancţiunea i-a fost aplicată fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş de către poliţiştii din Ştefăneşti, deja cunoscuţi pentru faptul că amendează tot ce prind, în ziua de 21 decembrie 2018, pentru depăşirea vitezei legale - după cum susţin oamenii legii în procesul-verbal încheiat imediat după constatarea abaterii. În aceeaşi zi, la Goleşti, a avut loc evenimentul „Ignatul în Argeş”, sărbătoare la care a fost prezent şi Constantin Nicolescu. Ziua aceea a fost însă una nefastă pentru fostul preşedinte al CJ Argeş, care s-a ales cu permisul suspendat. Surse din cadrul Poliției Ștefănești au susținut faptul că fostul președinte Nicolescu s-a comportat mult mai civilizat și mai cu bun-simț decât majoritatea celor opriți în trafic de-a lungul timpului. Nu numai că nu a comentat în niciun fel sancţiunea, dar a fost și extrem de amabil și a dat de înțeles că realizează greșeala pentru care a fost oprit în trafic.

După Anul Nou, însă, Constantin Nicolescu a contestat în instanță, la Judecătoria Pitești, sancțiunea primită din partea Poliției Ștefănești și a deschis acțiune, care a fost înregistrată pe data de 4 ianuarie 2019. 

Fiul patronului de la Metabet - lăsat şi el pieton
Și tot oamenii legii din cadrul Poliției Ștefănești l-au sancţionat și pe fiul omului de afaceri Constantin Pănescu, Cătălin Pănescu, manager la Metabet. Pe 19 ianuarie, acesta  a fost amendat pentru depășire, dar și pentru faptul că nu a avut la el toate documentele autoturismului pentru a le prezenta la control. De asemenea, Cătălin Pănescu a contestat în instanță sancțiunea primită de polițiști, deschizând acţiunea la sfârşitul săptămânii trecute.

 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta