Fotbalistul argeșean, Gabi Enache, despre scandalul cu soția sa: „Sunt oripilat și scârbit”

Scandalul stelistului Gabriel Enache cu soția lui, Mădălina, după ce aceasta a aflat că argeșeanul o înșeală de luni bune, este departe de a fi terminat. Mai mult de atât, Gabi Enache nici nu se mai sfieşte să calce pragul presupusei amante, deşi acasă îl aşteaptă nevasta şi o fetiţă de un an şi jumătate.

Soţia lui a văzut imaginile cu Gabi Enache, difuzate de emisiunea Wowbiz, luni seară (23 ianuarie), în timp ce mergea la amantă încărcat cu cadouri. Femeia nu s-a putut stăpâni şi a răbufnit: „Toţi plătim pentru greşelile pe care le facem. Mereu am sperat că se va schimba, dar se pare ca nu s-a întâmplat. Cel mai rău îmi pare de fetiţă, pentru ca o iubesc şi nu aş fi vrut să fie târâtă prin aşa ceva. Eu nu mai ştiu când am primit ultima oara ceva (n.r.cadouri). Nici măcar de Crăciun. De Sărbători mi-a spus că pleacă cu băieţii şi s-a întors abia a doua zi. A plecat, nu a pus nimic sub brad la noi", a mărturisit Mădălina Enache, la Kanal D.
De asemenea, Mădălina a povestit că soţul ei e tot mai indiferent cu ea de mai bine de o lună şi are de gând să divorţeze.

CITEȘTE ȘI ... TELENOVELĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Argeșeanul Gabi Enache își înșeală soția?

După ce imaginile cu fotbalistul au fost făcute publice, bărbatul nu a mai trecut pe acasă, şi se pare că nu are nicio remuşcare în a-şi vedea soţia plângând pe la tv. Contactat telefonic de reporterii Wowbiz, fotbalistul a avut o reacţie inedită despre tot scandalul iscat: „Nu mai discut despre penibilităţile astea. Nu vreau să discut despre aşa ceva. Sunt oripilat de ceea ce am văzut şi sunt scârbit. Nu mai contează, nu vreau să mai discut despre aşa ceva. Trebuie să mă concentrez doar pe carieră", a spus Gabi Enache.

Sursa: click.ro