(foto) Cum arată noul Logan Stepway

Familia Stepway a primit un nou membru - Logan. Pe lângă Logan, Renault a prezentat în Rusia şi versiuni Stepway şi pentru Sandero şi Dokker, însă pentru aceste două modele modificările stilstice sunt minore. 
Sedanul Renault Logan Stepway va avea o gardă la sol de 195 mm, foarte apropiată de cea a SUV-ului Duster. Totodată, va avea lumini de zi cu LED în forma literei C, precum alte modele Renault, şi nu vor lipsi ornamentele exterioare specifice gamei Stepway. A fost introdus şi un nou modele de jante. 

Toate cele trei modele vor fi prezentate la ediţia din acest an a expoziţiei auto de la Moscova, iar vânzările pentru Sandero Stepway şi Logan Stepway vor începe în această toamnă, iar pentru noul Dokker Stepway vânzările vor începe din 2019.
Toate modelele Stepway sunt dotate cu MediaNav 4.0, sistem compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto.
La capitolul motorizări, Renault oferă pe gama Stepway din Rusia un propulsor pe benzină de 1,6 litri, în trei variante de putere: 82, 102 şi 113 CP. Cea mai puternică motorizare poate fi comandată cu transmisie CVT. Totodată, oferă o variantă City pentru Logan Stepway, care se distinge printr-o culoare specială.