FOTO! Spectacolul caritabil pentru micuțul David - un adevărat succes!
Zeci de obiecte, icoane, tablouri şi echipamente sportive apartinând primarului Mioveniului, Ion Georgescu şi celor două grupări sportive din oraş au fost scoase miercuri la licitatie, cu scop nobil, în evenimentul: „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!”
 
În vârstă de doar 2 ani și 3 luni, David Ștefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă. Singura lui șansă la tratament - unul experimental - a fost identificată la o clinică din Roma, Italia, acolo unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni. La această clinică, o singură zi de spitalizare costă 250 de euro.
 
Printre obiectele oferite cu generozitate, spre vânzare, s-au numărat icoane, o cutie de bijuterii, replica sculptată a celei mai mari linguri din lume, o machetă de DUSTER primită cadou de la fostul director DACIA, dl. Nicolas Maure,tablori, sau mingi de handbal, fotbal, oină și tricouri, semnate de sportivi cunoscuți.
 
Cel mai scump obiect care s-a vandut la licitatia de aseară, cu 700 lei, a fost un tricou folosit în meciul din Cupa României, din 14 decembrie 2016, când au eliminat-o pe FC Steaua București, tricou semnat de întreg lotul.
 
Un gest de apreciat a făcut și îndrăgita solistă de muzică populară Emilia Ghinescu care a oferit pentru această licitație superbe piese de îmbrăcăminte din colecția personală.
 
Până acum, în urma acestei campanii, s-a strâns doar o parte din banii care vor asigura necesarul pentru ca acest copil să meargă peste câteva zile la clinica din Roma pentru analize amănunțite în vederea începerii tratamentului.
 
Datorită generozității celor cu suflet mare, familia Grigorie beneficiază acum, de necesarul pentru da startul în lupta cu boala, însă tratamentul este scump și de lungă durată, motiv pentru care acestă campania va contunua.
 
Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeste tuturor artiștilor, care au participat la acest eveniment, dar și persoanelor cu suflet mare, care l-au ajutat şi îl vor ajuta pe David Ștefan.
 
Cine dorește și poate să ajute familia Grigorie, poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.