(foto-video) Argeșeanul căutat de scafandri în râul Olt, găsit acasă!

UPDATE:

Scafandrii și pompierii au căutat o zi întreagă în apele Oltului un tânăr de 20 de ani, din Curtea de Argeș, despre care se presupunea că s-ar fi înecat în râu, la Drăgănești. Când au încheiat misiunea de căutare, fara vreun rezultat, forțele de intervenție au fost anunțate de către polițiști că tânărul a fost identificat teafăr, în localitatea de domiciliu.

Dispariţia tânărului a fost anunţată la 112 de prietenii alături de care se afla la pescuit, sâmbătă, pe râul Olt, în localitatea Drăgăneşti-Olt. Aceştia, colegi de serviciu cu bărbatul despre care s-a crezut că a dispărut,  au anunţat în jurul orei 19,00 că prietenul lor este de negăsit. Astfel, duminică, în jurul orei 10,00, pompierii ISU Olt au început căutările, mai întâi cu bărci. Scafandrii au efectuat, la rândul lor,  ore întregi de scufundări pentru a-i da de urmă argeșeanului.

După ce, la ora 17,30, scanfandrii au decis să încheie misiunea din apă, din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse, poliţiştii au informat că tânărul a fost descoperit la domiciliu, teafăr. Acesta urmează să fie audiat de poliţişti, pentru a se lămuri întreaga situaţie care a pus în alertă zeci de persoane.

 

Un argeșean este căutat de scafandri după ce s-ar fi înecat, sâmbătă seara, în râul Olt, în zona Drăgănești. Din primele informații, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Curtea de Argeș,  se afla cu prietenii la pescuit. La un moment dat, aceștia au sesizat că nu se mai întoarce la grup, după ce s-ar fi îndepărtat  pentru a-şi satisface nevoile fiziologice. Pentru că nu l-au găsit, prietenii au alertat autoritățile. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19.

Potrivit presei din Olt, există și varianta ca tânărul, care nu știa să înoate, s-ar fi aventurat alături de mai mulți prieteni în apele râului Olt, după ce consumaseră băuturi alcoolice.
În aceste momente, echipa de scafandri a ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri şi echipamente, şi pompierii Detaşamentului Caracal cu o autospecială de primă intervenţie şi o ambarcaţiune cu motor, dar şi un echipaj SMURD acţionează la Drăgăneşti pentru căutarea tânărului care ar fi fost înghițit de ape.