Fuego la Pitești - spectacol în memoria marelui poet Grigore Vieru

Memoria marelui poet Grigore Vieru va fi celebrată miercuri, 9 noiembrie, printr-un frumos spectacol realizat și prezentat de artistul Fuego.
Argeșenii sunt așteptați la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Alexandru Davila din Pitești pentru a participa la o nouă reprezentație a piesei TESTAMENT.

CITEȘTE ȘI ... ACUM ÎN PITEȘTI! I-au cerut o țigară, apoi au jefuit-o


Înainte de spectacol, de la ora 18.00, în foaierul teatrului va fi pregătită o expoziție GRIGORE VIERU, cu manuscrise, amintiri, poze, cărți și multe alte lucruri.
”Acum trei ani, la Pitești, apăream pe scenă, în fața voastră, cu un proiect special, de suflet, un testament al poeziei, omagiu adus de mine poetului Grigore Vieru. Într-o altă ipostază, la teatrul Davila, am încercat să îmbin muzica cu poezia și jocul actoricesc, atât cât m-am priceput, pentru a da naștere unui spectacol emoționant care să pună în valoare opera celui ce mi-a fost mentor.
De atunci, de la lansare, am strâns patru premii importante, am jucat piesa de mai bine de 20 de ori la teatru, am fost în turneu național, am ajuns în Republica Moldova și chiar în satul Pererâta, locul de baștină al poetului...Vă aștept cu drag și-mi doresc ca poezia simplă a lui Vieru să rămână intactă în lume pentru vecie!”, este mesajul artistului Fuego pentru argeșeni.