Fundația Living Hope a donat zece mii de măști de protecție pentru argeșeni

Campania “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV” inițiată de Instituția Prefectului – Județul Argeș în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș are rezultate bune în continuare, aflăm dintr-un comunicat de presă.

Astăzi, prefectul județului Argeș și reprezentanții Crucii Roșii au recepționat o nouă sponsorizare, de data aceasta din partea fundației “Living Hope”. 

“Mulțumim mult fundației Living Hope  care a acceptat să se alăture campaniei noastre, donând zece mii de măști pentru protecție. Pe lângă acestea, noi am mai achizitionat alte zece mii cu bani strânși din donații, la care se adaugă și măștile primite din partea ambasadei Chinei! Suntem bucuroși că există implicare civică, acest lucru oferindu-ne speranța că și in viitor vom putea derula cu succes asemenea campanii.
Măștile vor fi distribuite, către cetățenii din Argeș, prin intermediul instituțiilor județene sau prin intermediul autorităților locale, adresabilitatea fiind, în special, către oamenii cu probleme financiare. În același timp, ne dorim să desfășurăm o campanie de conștientizare, vom merge în locuri aglomerate și vom împărții măști persoanelor care nu poartă!”
 a declarant prefectului județului Argeș, Emanuel Soare.