(video) Cum să sfidezi codul portocaliu! Singurul petrecăreț la ziua unei comune din Argeș

Astăzi, 8 iulie, a avut loc ce-a de-a doua ediție a Zilei comunei Mușătești, din județul Argeș, fiind un prilej de voie bună, dar și de comemorare a eroilor căzuți pentru înfăptuirea Marii Uniri. 

Locuitorii comunei și oficialitățile județului Argeș s-au adunat în Căminul Cultural Stroești pentru a marca acest eveniment, petrecerea continuând la baza sportivă Stroești, acolo unde copiii din comună si corul barbatesc "Haiducii Valsanului" au susținut un program artistic de cântece patriotice.

Cum vremea a dat bătăi de cap în tot județul, inclusiv în Mușătești, petrecerea nu a fost tocmai așa cum și-ar fi dorit locuitorii. Astfel, din cauza ploii, aceștia s-au retras în corturile amenajate în zonă. Singurul care n-a dat bir cu fugiții, reușind să țină piept codului portocaliu de vreme rea, a fost un cetățean încălzit bine cu puțină tărie. Gândindu-se probabil că banii cheltuiți cu organizarea petrecerii vor fi aruncați pe apa sâmbetei, omul s-a hotărât să profite din plin de acest eveniment.