Grupul TBM - Proiect de lux în Herăstrău!

TBM Grup este o companie argeșeană care crește constant şi se dezvoltă pe tot mai multe domenii, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare. Ultima investiţie a firmei argeşene se numeşte The Norm şi redefinește linia orizontului în nordul Capitalei zona Parcului Herăstrău. Acest proiect constă în construirea unui bloc exclusivist adresat celor care vor să experimenteze luxul vieții moderne într-unul din cele 13 apartamente de top. 
Apartamentele The Norm împletesc luxul cu pragmatismul, transformând spațiul într-un stil propriu inimitabil, oferind 13 experiențe unice și elegante ce îmbină prin excelență cele mai exigente dorințe.

The Norm va fi finalizat în luna septembrie, proiectul fiind acum în etapa finisajelor interioare.
Calitatea şi bunul-gust al locuinţelor realizate de grupul de firme argeşean a făcut ca deja jumătate din apartamentele din imobilul situat în zona Herăstrău să fie vândute, mai fiind disponibile doar 6 dintre ele.

Living-ul, spațios și luminos, oferă o priveliște formidabilă datorită ferestrelor „floor to ceiling”, glisante, care pot avea deschidere până la 6 m. Sistemul inovator de control a temperaturii integrează încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare. 
Spațiul este menținut cald și confortabil datorită parchetului semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales aparține gamei de lux Volunta și oferă atât funcționalități favorabile, cât și un aspect deosebit. 
Pereții sunt înfrumusețați prin tencuieli decorative și tapet de culoare arămie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-și modifica nuanța în funcție de lumină.
Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 și 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.

Dormitorul, la fel ca și restul camerelor, a fost gândit ca un spațiu ce oferă maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a începe o zi bună. Acest avantaj este oferit de ferestrele „floor to ceiling”, dublate de placă ceramică Natucer Ivy și sistemul de iluminat ce include aplice și plafonieră, elemente ce completează perfect designul.
Aspectul elegant și modern al camerei este redat de parchetul semi-masiv din lemn de stejar, triplu stratificat și pereții tapetați și zugrăviți în nuanțe impunătoare.

Bucătăria se diferențiază prin designul și finisajele deosebite. Pereții zugrăviți în culori armonioase, placați cu piatră naturală, parchetul semi-masiv din lemn de stejar și blatul din piatră naturală sunt elemente ce îmbină ideal stilul modern și inovator cu pragmatismul. Ferestrele „floor to ceiling” și sistemul de iluminat integrat oferă încăperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare, oferă temperatura ideală de care ai nevoie.

Băile apartamentelor The Norm sunt realizate conform ultimelor standarde și trenduri. Pardoseala din piatră naturală și ceramică oferă rezistență la umezeală, cât și un aspect unic și modern. Obiectele sanitare sunt atent selecționate, din ultimele colecții Villeroy & Boch.
Culoarea pereților tapetați și placați cu piatră contrastează perfect cu elementele de mobilier.

Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare spațiu din apartamentele The Norm este pus în valoare de finisajele de top ce definesc întreg ansamblul.

Preţul unui apartament de lux cu două camere este de 135.000 de euro, iar pentru cel cu 3 camere de 175.000 de euro. Dezvoltatorul pune la dispoziţia clienţilor şi locuri de parcare ale căror preţuri variază între 15.000 şi 20.000 de euro. 

 

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.