VIDEO! „Hai înapoi şi strigă-mă!

"Hai înapoi şi strigă-mă!" Mesaje sfâşietoare de ADIO pentru tinerii morţi în accidentul de la Mioveni!

Comunitatea din Vultureşti este în stare de şoc. Doi dintre tinerii din satul Bârzeşti, vecini la câteva case unul de altul, şi-au pierdut viaţa în tragicul accident ce a avut loc în această dimineaţă, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte. Familiile acestora, prietenii şi colegii îi plâng acum sfâşiaţi de durere pe cei dispăruţi şi se roagă pentru viaţa lui Florin, tânărul adolescent rănit grav în accident. Paginile de socializare ale celor doi tineri ale căror vieţi au fost curmate de viteza excesivă sunt pline de mesaje tulburătoare ale celor apropiaţi.

Andrei Ivașcu s-a stins din viață în această dimineață în tragicul accident care s-a petrecut în cartierul Colibași, din orașul Mioveni. Avea doar 17 ani și era elev la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”. Acesta s-a aflat în mașina morții pe locul din dreapta șoferului. Medicii de pe Ambulanță ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Andrei.
Prietenii care l-au cunoscut și au petrecut clipe prețioase împreună cu Andrei, sau Pilu cum era alintat, îl plâng și nu se opresc din a publica mesaje sfâșietoare pe pagina acestuia de socializare:

  • „Odihnește-te în pace, Pilule.”
  • „Hai înapoi si striga-ma…. Vino si spune-ne «mai e puțin si e majoratul meu, o sa bem, o sa ne distram» … Hai la Shaker sa ne arunci in apa si sa radem, sa imi spui sa mai las din orgoliu... Vino înapoi Pilule, ești puternic... oricum ai veni. Doar vino…”
  • „Cum sa nu plangem, cand am pierdut un prieten atat de drag? Numarai zilele ca faci 18 ani, sa dai de permis. Acum ce ai facut, Andrei? Cu cine mai rad eu pe naveta, Acum 2 zile m-ai strigat sa vin la tine, azi nu mai esti, ce ai facut ma, cine mai e fratele meu, cine???”

 

Șoferul din mașina morții este Ionuț Crinu Ungureanu, în vârstă de 27 de ani, lucra la Uzina Dacia Mioveni. Prietenii lui Ionuț sunt șocați și încă nu le vină să creadă după cum spun în mesajele care nu contenesc să fie publicate pe paginile lor de socializare:

  • „Dumnezeu sa te odihneasca in pace, El va avea grija de sufletul tau. Condoleante familiei indurerate!!!”
  • „Dumnezeu sa te odihneasca in pace, drag coleg !!!”
  • „Nu meritai un asa sfarsit! Dumnezeu să te odihnească!"
  • „Dumnezeu să aibă grijă de tine! Om cu mare caracter şi un coleg deosebit!"

CITEŞTE ŞI... VIDEO! Carnagiu la Mioveni! Morţi încarceraţi, elicoptere spre Bucureşti, cod alb declanşat în judeţ!