Update: Urmărire ca în filme! Hoț de lemne- oprit cu focuri de armă

Update 25 mai

Potrivit ultimelor cercetări, oamenii legii au tras 12 focuri de armă, iar 6 dintre acestea au nimerit camioneta în care se aflau 2 mc de lemn.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, din Pietroșani, a primit o amendă de 870 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile. Autoutilitara, care de altfel nu îi aparține, a fost indisponibilizată.

Reamintim că tânărul a fost urmărit de polițiști aproximativ 3 km. În cele din urmă, a fost prins la intrarea într-o pădure, pentru că nu a mai putut continua drumul.

 

Urmărire ca in filme, vineri seara, la Pietrosani. Un tânăr aflat la volanul unei mașini ce era încărcată cu lemne a fost somat de polițiști sa oprească. În loc să respecte indicațiile oamenilor legii, individul a călcat acceleratia. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea mașinii. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cat și spre vehicul. Cel puțin 8 gloanțe au tras polițiștii. La intrarea într-o pădure individul nu a mai putut continua drumul, fiind prins și dus la sediul poliției, pentru audieri. Nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI ... Doctoriţa reţinută pentru mită se întoarce la muncă în Spitalul Județean

Se pare că lemnele erau furate.  Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate daca acesta este singurul motiv pentru care tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor.

 

"Politistii Sectiei de Politie Rurala Domnesti au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare, insa conducatorul auto nu s-a conformat. 
Politistii au pornit in urmarirea acestuia, efectuand uz de arma, in urma caruia autovehiculul a fost oprit dupa circa 3 km.
Din verificari a rezultat ca transporta material lemnos fara documente legale.
Nu au fost ranite persoane sau provocate alte pagube decat autoutilitarei in cauza",
precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.
Conducatorul auto, în vârstă de 22 de ani, din Pietrosani, se afla singur in masina.