VIDEO! Au dat foc unei case pentru a fura seiful Primăriei Cocu

UPDATE

Primarul comunei Cocu, Gheorghe Țucă, crede că este vorba despre patru indivizi care au dat spargerea. Aceștia au rupt grilajele și termopanul ușii. Contabila primăriei, Elena Țucă, a declarat că în seif fuseseră depuși cu o zi înainte aproximativ 20000 de lei, dar in ziua respectiva marea parte a ajuns la trezorerie, iar în casa de bani au rămas doar 2500 de lei.

Mai mult decât atât, primarul comunei vine susține că hoții au dat foc unei locuințe, iar apoi, când tot satul era ocupat să stingă incendiul, cei patru au acționat. Aceștia aveau cagule pe cap, fiind surprinși de camerele video. Primarul consideră că el a fost cel vizat, hoții știind că are copii înstăriți, plecați în Anglia.

Primarul a povestit că cei patru bărbați pe care îi bănuiește, au fost singurii care în momentul izbucnirii incendiului nu au venit să ajute la stingere, deși locuiesc chiar lângă proprietatea incendiată.

Vezi aici detalii despre incendiu.

 

Proprietarii locuinței care a ars nu cred însa că a fost o mâna criminala.

În noaptea de 1 spre 2 iunie, de la Primăria Cocu a fost sustrasă o casă de bani, care cântărește aproximativ 150 de kg. A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, urmând să fie desfășurate cercetările în acest caz de către Serviciul de Investigații Criminale. În cercetări sunt angrenați polițiștii de la Poliția Pitești și Secția Rurală Poiana Lacului.

Nu se cunosc detalii despre suma de bani care se afla în interiorul obiectului.