Hoții de biciclete din Mioveni prinși de polițiști!

Hoții de biciclete din Mioveni prinși de polițiști! Trei tineri din Mioveni, printre care doi minori, sunt suspecți că ar fi furat o bicicletă dintr-un bloc din oraș! 


Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Mioveni au identificat un tânăr de 20 de ani şi doi minori, de 15 ani, toţi din oraşul Mioveni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că aceştia, în data de 26 spre 27 iulie ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată în faţa unui imobil situat în oraşul Mioveni.

Bunul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar în cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. 

CITEȘTE ȘI ... INCREDIBIL! Doi copii reținuți de poliție pentru furt calificat!


Pentru a preveni comiterea furturilor de biciclete, poliţiştii recomandă: 

Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată. Furtul unei biciclete neasigurate se comite în timp foarte scurt.

Folosiţi sisteme de asigurare a bicicletei cât mai solide, cu lacăt antifurt şi eventual, cu sistem de alarmare sonoră.

Păstraţi actele de provenienţă ale bicicletei. În cazul în care vă va fi sustrasă, trebuie să le prezentaţi la poliţie şi vă ajută la recuperarea acesteia.

Memoraţi însemne particulare ale bicicletei dumneavoastră (zgârieturi, lovituri, uzuri etc.). pentru a o putea recunoaşte.

Nu vă lăsaţi în coşul bicicletei, diferite bunuri ori bagaje (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile).

În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112.