HOROSCOP! CAPRICORNII SUNT VEDETELE ZILEI

Horoscop zilnic!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și pună în ordine sarcinile de la locul de muncă, să se organizeze mai bine și să fie mult mai eficienți. Nativii vor primi propuneri interesante în zona prefesională și ar face bine să nu le rateze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să acorde o atenție mai mare sănătății și acolo unde este nevoie să înceapă investigațiile și tratamentul. 

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Taur vor observa că schimbările de gândire și mentalitate la care au fost supuși până acum de Învățător nu au fost în zadar. Nativii vor începe o analiză serioasă a relației de cuplu și acolo unde vor simți nevoia, vor pune punct. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să comunice cu partenerul de cuplu și să caute, prin negocierea condițiilor, să găsească o cale de mijloc în relație. Aspect valabil și vizavi de relația cu copiii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa mai mult de casă și familie și toate aspectele care privesc aceste domenii. În timp ce unii nativi devin critici cu rudele apropiate, alții iau decizia să se mute și totul se poate petrece pe fondul unei moșteniri primite sau care urmează să le intre în posesie. De asemenea, negocierile care vizează vânzarea, cumpărarea sau închirierea unei locuințe sunt foarte bine aspectate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe nativi asupra unor posibile discuții surprinzătoare în cuplu legate de zona financiară.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Rac sunt favorizați astral în susținerea interviurilor, a examenelor, dar și a discursurilor în public. Nativii vor da dovadă de o comunicare excelentă și vor negocia la nivel înalt contractele și proiectele care vor apărea din plin în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o atmosferă mai blândă și mai calmă în cuplu și posibilitatea revizuirii unor atitudini mai vechi față de partener.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o deblocare a proiectelor profesionale, iar nativii vor excela în comunicare și negociere, reușind să obțină ceea ce-și doresc la locul de muncă, în special din punctul de vedere al banilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la alimentație și la stres, fiind mut favorizate problemele gastrice și intestinale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur, întocmai guvernatorul zodiei, în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o revenire în forță în plan personal. Nativii vor fi mult mai raționali, vor gândi mult mai clar și vor avea mai multe idei de punere în aplicare a palnurilor. Pe de altă parte, blocajele întâmpinate până acum în plan amoros se vor dizolva, iar aspectul vizează și relațiile cu copiii, care se vor îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra faptului că tind să devină foarte critici cu partenerul de viață și copiii.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Balanță vor observa că relațiile cu membrii familiei vor intra pe făgaș bun. De asemenea, noi acțiuni ce vizează locuința sau care au fost blocate, amânate până acum, pot fi demarate în acestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că urmează o perioadă de introvertire și izolare și ar trebui să profite de acest context astral pentru a medita, a face o introspecție și a pune ordine în idei și gânduri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Scorpion vor putea relua legătura cu un prieten mai vechi, se pot împăca cu o persoană din anturaj și pot observa o îmunătățire a relației cu colegii de muncă. Pe de altă parte, sunt favorizați nativii care învață și care se pregătesc pentru examene. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora să fie atenți la toată informația care vine spre ei.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul socio-profesional, dar și financiar. Nativii vor primi propuneri de colaborare, vor negocia cu hotărâre o funcție, un statut sau chiar noi condiții salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o sumă de bani restantă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn, întocmai guvernatorul zodiei, revenit în mers direct întocmai prin semnul lor, și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Capricorn vor simți o îmbunătățire a stării generale și multe dintre gândurile negativiste de până acum vor dispărea. Nativii vor avea mai multă forță, bună dispoziție și energie să se ocupe de problemele personale și profesionale și se vor dedica cu mai mult interes studiului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează plecarea în călătorii sau, cel puțin, negocierea unor condiții de călătorie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Vărsător vor începe să simtă o îmbunătățire a stării generale de sănătate, dar și a situației financiare și chiar profesionale, sectoare în care proiectele se pot debloca și nativii pot primi oferte de colaborare sau pot obține mai ușor o sumă de bani, fie provenită din moșteniri, din credite sau împrumuturi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018
Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Pești au ocazia să se împace cu partenerul de viață și să reușească prin comunicare să aplaneze niște conflicte mai vechi. Nativii vor avea ocazia ca prin intermediul prietenilor să pună bazele unui plan de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le crează un context astral favorabil îmbunătățirii relațiilor profesionale, de la locul de muncă sau cu partenerii de afaceri.

sursa: Cancan.ro