HOROSCOP DE WEEKEND: Greutăți pentru una din zodii...

Berbec

Sâmbătă: Gândește pozitiv și vei vedea că îți este mai ușor să îți duci planurile la îndeplinire. Ești pe drumul cel bun!

Duminică: Ești cu capul în nori și ai tendința să uiți ce aveai cel mai important de făcut. Încearcă să ajuți o rudă mai vârstnică astăzi.

Taur

Sâmbătă: Ai un chef nebun de a călători, de a fi departe de locurile familiare. Simți că te așteaptă ceva dincolo de confortul zonei tale obișnuite.

Duminică: Cei din jur te apreciază pentru abilitățile tale. Reușești să îi impresionezi pe toți cu talentul tău de a rezolva orice problemă complicată.

Gemeni

Sâmbătă: Dacă ți se oferă șansa schimbării, nu o refuza! Voiai un nou început, iar acum este ocazia perfectă. Pășește cu încredere pe acest nou drum.

Duminică: Trebuie să te relaxezi astăzi și să îți reîncarci bateriile. Urmează o săptămână foarte aglomerată, care te va solicita la maxim.

Rac

Sâmbătă: Te simți cuprins de o stare de tristețe amestecată cu teamă. Nu poți să îți stăpânești emoțiile și este posibil să te pierzi cu firea la auzul unei vești proaste.

Duminică: Este o zi în care ar fi de preferat să eviți speculațiile. Este bine să petreci cât mai mult timp în compania persoanei pe care o iubești.

Leu

Sâmbătă: Ai ocazia de a te îndrăgosti din nou! Visezi cu ochii deschiși la o nouă relație, care are șanse mari să se materializeze.

Duminică: Ești cuprins de o creativitate ieșită din comun! Ar trebui să începi să îți pui planurile de viitor în aplicare.

Fecioară

Sâmbătă: O veste neplăcută primită din senin îți dă planurile peste cap. Din fericire, reușești să te mobilizezi și să treci cu bine peste moment.

Duminică: Ești mai sensibil decât de obicei astăzi, iar acest lucru poate duce la tensiuni în relația cu persoana iubită. Ai grijă ce scoți pe gură!

Balanță

Sâmbătă: Apar problemele în relația de cuplu și se prefigurează o schimbare. Poate fi vorba despre o despărțire. Nu te teme, vei trece cu bine peste acest moment.

Duminică: Ai de luat multe decizii pe toate planurile. Nu trebuie să intri în panică, ci trebuie să găsești soluția cea mai bună.

Scorpion

Sâmbătă: În cazul în care pleci la drum, se pot ivi unele situații neplăcute. Ai mare grijă la accidente!

Duminică: Începi ziua încărcat de optimism și energie. Este un moment perfect pentru o escapdă cu persoana iubită.

Săgetător

Sâmbătă: Chiar dacă veștile primite astăzi nu sunt printre cele mai bune, nu trebuie să te dai bătut. Luptă pentru ce ți-ai propus și nu lăsa pe nimeni să te doboare.

Duminică: Treci printr-o stare de oboseală, care îți provoacă irascibilitate. Nu îți revărsa nervii asupra partenerului de viață.

Capricorn

Sâmbătă: Fii mai indulgent cu persoana iubită, atunci când greșește. Amintește-ți că este omenește să faci erori și că nu trebuie să fii prea aspru cu cei care greșesc.

Duminică: Ar fi bine să acorzi ceva atenție problemelor cu care se confruntă membrii familiei tale. Nu uita că familia este pe primul loc!

Vărsător

Sâmbătă: Dacă te vei lovi azi de un moment dificil, nu e cazul să disperi. Cu puțin calm și un strop de concentrare, orice situație neplăcută ivită se poate rezolva ușor.

Duminică: Este posibil să treci printr-o deziluzie pe plan sentimental, dar nu vei fi foarte afectat de acest lucru. Te așteptai, într-un fel să se întâmple.

Pești

Sâmbătă: Ești pregătit pentru o nouă provocare! Ai grijă să nu te lași dus de val!

Duminică: Ai unele dificultăți de comunicare, așa că este posibil să fii înțeles greșit de cei din jur. Evită discuțiile în contradictoriu.

Sursa: Huff.ro