HOROSCOP. FECIOARELE POT AVANSA ÎN FUNCȚIE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a pleca în scurte deplasări, posibil cu intenția de a învăța ceva, de a studia. Nu este exclus să primească o diplomă sau să demareze un curs de perfecționare profesională. Nativii vor duce comunicarea cu cei din jur la alt nivel, iar cei care lucrează în astfel de domenii ar putea culege roadele unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să aibă grijă la dialogul cu frații, deoarece poate fi ușor tensionat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Nativii pot avea parte de propuneri noi de colaborare și au ocazia să primească bonusuri, prime, comisioane consistente și chiar pot discuta mărirea salariului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să amâne negocierile de acest gen până la finele lunii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină formată întocmai în semnul lor le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să finalizeze niște proiecte personale și să culeagă roadele. De asemenea, nativii pot începe o nouă relație cu o persoană cunoscută în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se aventureze într-o poveste nouă de iubire fără a testa mai înainte terenul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Rac o stare de interiorizare, de meditație, de introspecție, iar nativii se vor retrage pentru a-și analiza deciziile și pentru a reflecta asupra evenimentelor petrecute în ultima perioadă în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu se suprasolicite deoarece se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a începe o nouă etapă într-o relație de prietenie. Acest aspect poate însemna consolidarea relației sau, din contră destrămarea ei, în funcție de fiecare nativ în parte și de contextul în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să demareze cu încredere proiecte și planuri de viitor alături de grupul de prieteni, fiind favorizate aceste activități în perioada imediat următoare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a culege roadele în sectorul profesional. Nativii au ocazia acum să-și schimbe cariera, să primească laude și să fie propuși pentru o avansare în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să facă tot posibilul pentru a avea o atitudine corespunzătoare statutului pe care și-l doresc și să-și mențină o imagine impecabilă la locul de muncă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a pleca în călătorii de cunoaștere, de inițiere, călătorii cu tematică spirituală, pelerinaje. Pe de altă parte, nativii pot culegele roadele unui curs, pot primi o diplomă sau pot alege să-și continue studiile și să obțină noi atestate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a participa la un seminar de dezvoltare personală în urma căruia să-și schimbe niște idei și principii de viață.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil situația financiară. Nativii nu trebuie să se aștepte la măriri salariale, însă pot primi oferte de colaborare, cadouri și sume de bani neașteptate care le revin în urma unor comisioane întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a intra în posesia unui bun material de valoare, posibil chiar o moștenire.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste. Nativii care sunt deja în relații de lungă durată se pot aștepta la o cerere în căsătorie. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să încheie parteneriate profitabile care să le îmbunătățească rapid situația conturilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Capricorn șansa de a-și schimba locul de muncă sau de a culege roadele proiectelor întreprinse până acum în sectorul profesional. Pe de altă parte, nativii vor fi expuți în această perioadă unor probleme de sănătate, nu grave, dar sâcâitoare, care le pot strica toată buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să se odihnească mai mult și să-și imunizeze organismul.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a începe o aventură în plan sentimental. Nativii vor fi deschiși la flirt, însă sunt sfătuiți să nu pună foarte multe sentimente, cel puțin nu la început. Cei care se află în relații de lungă durată ar putea trece prin încercări serioase în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să culeagă roadele unor proiecte artistice, aspect care vizează nativii ce au legătură cu arta, creația, sportul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018
Luna Plină din Gemeni le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a culege roadele unor demersuri care vizează familia și locuința. În timp ce unii nativi se pot împăca (sau despărți) cu rudele cu care până acum au fost în conflict, alții pot cumpăra, vinde sau închiria o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să înceapă niște reamenajări și renovări în locuință.


sursa: Cancan.ro