Horoscop! Fecioarele se pot elibera de o povară inutilă!

Horoscop 28 iunie 2017 – Berbec

Treci la chestiuni practice, refugiul tău preferat atunci când lucrurile se complică. Bine ar fi să acorzi mai multă atenție stării tale de sănătate.

Horoscop 28 iunie 2017 – Taur
Revii la gânduri mai bune datorită celor dragi, care îți aduc aminte, poate doar prin simpla lor prezența, de ipostaze mai fericite, când calitățile tale străluceau.

Horoscop 28 iunie 2017 – Gemeni

Ai ocazia de a tranșa anumite probleme din familie sau legate de casă și de cei dragi. Este important să fii cinstit cu apropiații, numai așa te vor înțelege pe deplin.

Horoscop 28 iunie 2017 – Rac

Acum vezi că graba poate strica multe treburi, mai ales în familie sau în orice alt fel de relație importantă. Ai posibilitatea de a vedea ce gândesc apropiații, fără ca ei să îți spună nimic.

Horoscop 28 iunie 2017 – Leu

Există o diferență destul de mare între ce trebuie să faci și ce se petrece în interiorul tău. Ar fi bine să acorzi aceeași atenție ambelor domenii.

Horoscop 28 iunie 2017 – Fecioară

Din mulțimea de gânduri și vorbe vei putea alege ceva care te va ajuta să te eliberezi de o povară inutilă. Este de ajuns să fii mai atent la ce îți poate fi de folos din tot ce se petrece în jur.

Horoscop 28 iunie 2017 – Balanță

Există un fond pozitiv pentru a reevalua o problemă care nu îți dă pace. E de ajuns să vrei să renunți la motivele de nemulțumire sau la regrete.

Horoscop 28 iunie 2017 – Scorpion

Ești pregătit să treci la acțiune, dar nu poți spune același lucru despre cei cu care te-ai asociat. Fiecare are ritmul său și va trebui să ții cont de acest detaliu.

Horoscop 28 iunie 2017 – Săgetător

Dorința ta de a te simți liber și independent poate intra în contradicție cu nevoile celor din familie. Există o soluție, dar e undeva la mijloc.

Horoscop 28 iunie 2017 – Capricorn

Ai toată inspirația de care ai nevoie undeva în apropiere, poate mult mai aproape decât crezi. Ar fi bine să asculți ce îți cere propriul suflet.

Horoscop 28 iunie 2017 – Vărsător

Îți restrângi singur opțiunile sau chiar nevoile, ca să eviți creșterea nemulțumirii care, oricum, nu îți dă pace. Măcar nu va căpăta proporții.

Horoscop 28 iunie 2017 – Pești

Ceea ce iubești te inspiră, așa că e suficient să fii atent la persoanele dragi sau la pasiunile tale, ca să știi și ce calitate va avea inspirația ta.

Sursa:Libertatea.ro